2777
2789

سلام عزیزان من از دوروزگی ب بچم نان دادم اسهال شد دونه میزد صورت و بدنش الان ۱۶روزشه ۴روزه شیر ببلاک میدم بهش کمکی ...از کجا باید بدونم این ساخته یا نه کی اثرات اون نان پاک میشه البته اسهالش کم شده ولی دونه ها توی بدون و صورتش کامل نه 

خوب میشه عزیزم ببلاک برای بیشتر بچه ها میسازه 

گلم دیگه به بچت ساخته اگه نساخته زود مشخص میشه عق میزنه اسهالش بیشتر میشه گریه اش شدیدتر

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
خوب میشه عزیزم ببلاک برای بیشتر بچه ها میسازه  گلم دیگه به بچت ساخته اگه نساخته زود مشخص میشه ...

اوق رو وقتی دیگه شیر نمیخاد میزنه ...ولی یکم گاهی ناآرومی میکته نمیدونم برا شیره یا کولیک 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوق رو وقتی دیگه شیر نمیخاد میزنه ...ولی یکم گاهی ناآرومی میکته نمیدونم برا شیره یا کولیک 

برای کولیکه گلم نه پس خداروشکر بهش ساخته

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍