سلام ..من دخترم امسال که مدرسه میرفت معلمشون هی میگفت اگر درس نخونید قبول نمیشید و نمیزارم برید پنجم ..و یکبار دخترم رو دعوا کرده بود ..من به معلمش زنگ زدم و گفتم طرز برخورد با یه بچه رو اشتباه رفتی ..درست رفتار کن ..و فرداش خودم باز معذرت خواهی کردم از معلم ...حالا بعد یکسال خانم معلم عقده ای شده و دخترم که شاگرد نمونه ای بود رو همه نمراتش رو زده قابل قبول ...ومن واقعا نمیتونم خودمو به بی خیالی بزنم ..چون لج کرده داره عقده هاشو خالی میکنه ..به نظرتون چی کار کنم ..این تو روحیه دخترم اثر میزاره ..
سال اول رفتم به مدیر گفتم ..ولی مدیر به حدی به خودش غره بود ومیگفت من چن ساله بهترین مدیر ااستان شناخته شدم ...و طرف معلم رو گرفت و گفت معلم های من نمونه ان ..من باید چی میگفتم ؟
چقد بد اخه این نمره انصاف نیست مگر بچه ای ک درسش واقعا بد بوده باشه که اگه اینقد درسش بد بوده باید به پدر مادر بچه میگفت برید مدرسه با مدیرش صحبت کنید اگه سوال های امتحانی ک شرکت کرده نشون بدید تو این۵ماه کلی درس پرسیده شده
سال اول رفتم به مدیر گفتم ..ولی مدیر به حدی به خودش غره بود ومیگفت من چن ساله بهترین مدیر ااستان شنا ...
نه خب این مسئله جدیه، نمیشه که بیخودی نمرات یه شاگرد نمونه رو بزنن قابل قبول. پیگیری کنید حتما، از طریق مشاور مدرسه یا اگه فایده نداشت از طریق آموزش پرورش.
نمیدونم ..میخام پیگیری کنم ولی میدونم معلم ومدیر بیشتر لج میکنن
نهایتا مدرسه رو عوض میکنی، بیشتر از این که نیست. من نمیگم کار شما کوتاهیه، قصد جسارت ندارم، ولی خودم زمان مدرسه به شدت به خاطر کوتاهیها و رسیدگی نکردنهای مادرم ضربه خوردم و آیندهام خراب شد. لطفا پیگیرش باشین...