خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
روزی ۵ ست ۱۵ تایی جلوی یه پله وایسا بپر بالا بپر پایین هر چقدر بیشتر بهتر ۲-۳ سانت بلندترت میکنه اینو دکتر گفته ها و اینکه قرص هایی مثل اهن ویتامین دی فراموش نشه اگرم میتونی برو پیش دکتر صفحه رشدتو چک کنه چند وقته پریود شدی؟
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
والیبال از تابستون پارسال دارم میرم یکی دوسانت قد کشیدم اما بیشتر میخام😕 دکترم رفتم قرص داد اما مر ...
پس بدو برو بگیر بخواب😐
خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏