2777
2789

۱۵ سالمه😕راهی سراغ ندارین؟من به ۴ یا ۵ سانتم راضیم

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

چندی؟ 

والیبال و بارفیکس عالیه

و بهترین گزینه برو دکتر

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندی؟  والیبال و بارفیکس عالیه و بهترین گزینه برو دکتر

والیبال از تابستون پارسال دارم میرم یکی دوسانت قد کشیدم اما بیشتر میخام😕

دکترم رفتم قرص داد اما مرتب استفاده نمیکنم🤣😭

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉
یه برنامه ورزشی هست تو فروشگاه گوگل پلی ، اون عالیه ، ما از اون استفاده میکنیم  توش سرچ کن برن ...

واقن جواب میده؟ب چشم دیدین ک جواب بده؟

روزی ۵ ست ۱۵ تایی جلوی یه پله وایسا بپر بالا بپر پایین هر چقدر بیشتر بهتر ۲-۳ سانت بلندترت میکنه اینو دکتر گفته ها و اینکه قرص هایی مثل اهن ویتامین دی فراموش نشه اگرم میتونی برو پیش دکتر صفحه رشدتو چک کنه چند وقته پریود شدی؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

الان سن رشدت هست نگران نباش قد می‌کشی البته ورزش های مثه بستکبال و والیبال هم خوبه و باعث میشه حرکات کششی هم انجام بده خوبه 

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 
والیبال از تابستون پارسال دارم میرم یکی دوسانت قد کشیدم اما بیشتر میخام😕 دکترم رفتم قرص داد اما مر ...

پس بدو برو بگیر بخواب😐

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
باید بری دکتر غدد اگه چرخه رشدت بسته نشده باشه با دارو اینا قدت بلند میشه 

با دارو هم میشه دقیقا ولی ایشون فکر کنم از پریودیشون گذشته باشه دیگه دیره

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ