2777
2789

بنظرتون اون عشقی ک بین آدمایی ک خودشون همدیگرو انتخاب میکنن و کسایی ک اینو اون‌ به هم معرفی میکنن هم بوجود میاد؟ و اگ تجربش دارین تو زندگی خودتون یا همسرتون قبلا کسی بوده یا ن؟ 

سبحه بر کف توبه بر لب دل پر از شوق گناه / معصیت را خنده می آید ز استغفار ما

ترکیبی از این دو خوبه

یعنی قبلش دختر پسر همو بشناسن ولی وقتی که قضیه جدی شد یهو هول نشه دختره بله بده

حداقل ۹ ماه رفت و آند خانوادگی کنن و خانواده دو طرف فقط در جریان باشن بدون هیچ رابطه ی جنسیی

بودن کسایی ک خودشون همدیگه را پیدا کردن ولی زندگی ب افتضاح کشیده و بودن کسایی ک با ازدواج سنتی خیلی خوشبخت و عاشقن

ازدواج سنتی با معرفی این واون مثل هزاران سال پیش نیست ک مسلما باهم صحبت میکنن اشنا میشن علاقه مند میشن 

میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترکیبی از این دو خوبه یعنی قبلش دختر پسر همو بشناسن ولی وقتی که قضیه جدی شد یهو هول نشه دختره بله ب ...

ممنون عزیزم ولی میخوام ببینم تجربه کسی ک ازدواج سنتی داشته چیه

بودن کسایی ک خودشون همدیگه را پیدا کردن ولی زندگی ب افتضاح کشیده و بودن کسایی ک با ازدواج سنتی خیلی ...

درسته جفتش خوبو بد داره ولی من نمیدونم تو ازدواج سنتیم اون عشقو راحتی ک باید بوجود میاد یا ن

کاملا شانسیه ربطی ب سنتی و مدرن نداره کلا ازدواج هندونه در بستن چقد ادما بودن عاشقانه ازدواج کردن با تنفر جداشدن خیلیام برعکسش خیلیام عاشقانه ازدواج کردن تا اخرم کناره هم موندن بعضیام ازهم خوششون نمیومده ولی بعد ازدواج عاشق هم شدن کلا خیلی خودتو در گیره این چیزا نکن منتطقی فک کن و ازدواج کن

عشق ربطی به سنتی ومدرن نداره.به شناخت کامل وکافی وانتخاب درست ومنطقی داره.اتفاقا عشق واقعی عقل داره.

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
درسته جفتش خوبو بد داره ولی من نمیدونم تو ازدواج سنتیم اون عشقو راحتی ک باید بوجود میاد یا ن

اره چرا بوجود نیاد مگه صبح خواستگاری قراره عقد کنی یمدت اشنایی بعدم نامزدی بعدم اگه اوکی بودن ازدواج

من سنتی ازدواج کردم. به شدت دختر به روز و قرتی هم بودم ولی با معرفی دوست مادرم اومدن خاستگاریم و ۶ماه رفت و امد کردیم و بله رو گفتم. خداروشکر راضی ام. هرزندگی مشکلاتی داره بالخره ولی در کل راضی ام.

این نیز بگذرد
کاملا شانسیه ربطی ب سنتی و مدرن نداره کلا ازدواج هندونه در بستن چقد ادما بودن عاشقانه ازدواج کردن با ...

من خودم عشقی ازدواج کردم و خیلی با هم‌ راحتیم الان درمورد دوستم ک خودشم عاشق بودو داره سنتی ازدواج‌میکنه واقعا ذهنم درگیره

من سنتی ازدواج کردم. به شدت دختر به روز و قرتی هم بودم ولی با معرفی دوست مادرم اومدن خاستگاریم و ۶ما ...

شما آشنایی داشتین باز این خودش خیلی خوبه دوست من مستقیم میخواد عقد کنه

ایشالا خوشبخت باشه چرا ذهنت درگیره؟

چون ۹ سال عمرش با یکی گذشته الان میخواد با یه آدم جدید وارد زندگی شه اصنم زیر بار نمیره یکم صبر کنه بیشتر آشنا شن