2777
2789

جدیدا همه تاپیکام درباره تنبلی تخمدان شده

همیشه منظم بودم

الان ۶ ماهه بهم ریختم

هنوز قرص خاصی مصرف نکردم

تجربه ای داشتین؟؟میشه با ورزش و سبک زندگی درست دوباره مثل قبل بشم؟؟؟

یک صلوات برام میفرستی؟❤یک دختر کورد اما ساکن تبریز🤗کاربری دست چند تا دوسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند ماهی هست دارم رعایت میکنم 

مرغ ماشینی رو حذف کردم 

ورزش میکنم و چربی و شیرینی رو محدود کردم 

تا چند هفته دیگه باید برم ازمایش بدم بازم 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

ببینید در تنبلی تخمدان هورمون مردانه میره بالا یکی از دلایل بالا رفتن هورمون مردانه بالا بودنه قنده به همین خاطر وقتی میری دکتر بهت متفورمین میدن ک دارو  قنده میخوان بیماریو کنترل کنن پس وقتی قند و شکر مواد افزودنی رو حذف کنی نصفه راهو رفتی بقیش هم با ورزش مداوم و تغذیه مناسب خواب منظم درس میشه

ببینید در تنبلی تخمدان هورمون مردانه میره بالا یکی از دلایل بالا رفتن هورمون مردانه بالا بودنه قنده ...

مرسب از اطلاعات عالیت😍

منم حس میکنم قندم بالاست

شما کسی رو دیدید ک بدون دارو و منع قند مصنوعی و خواب و ورزش منلسب پریودش منظم شده باشه؟؟

منم چند ماهی هست دارم رعایت میکنم  مرغ ماشینی رو حذف کردم  ورزش میکنم و چربی و شیرینی رو ...

عزیزم مجردی یا متاهل

پریودیت منظم شده تو این مدت‌؟

من ورزش روم تاثیر داره به شدت  و کم کردن شیرینی‌جات و کربوهیدرات

پریودیت رو منظم کرده این رعایت کردن؟😟

پریودیت رو منظم کرده این رعایت کردن؟😟

من قبلنا منظم نبود مثلا هر ۴۵روز پریود میشدم مجرد ک بودم یبار رفتم سونو دادم گفت دو تخمدانت بزرگ پر از کیسته ۶ماه قرص جلوگیری داد  پریودم منظم شد البته دکتر غدد بود بعد از اون سونو رو تکرار کردم گفت ی تخمدانت ی کیست دو سانتی داره ی تخمدانت پلی کیستیک دکتر زنان رفتم گف کیست ریزن مشکلی نداره گف قرص نیاز نیس منم گفتم حداقل شکر و اینا رو حذف کنم 

مرسب از اطلاعات عالیت😍 منم حس میکنم قندم بالاست شما کسی رو دیدید ک بدون دارو و منع قند مصنوعی و خ ...

من چنتا پیج اینستا میشناسم ک خیلیا با اصلاح سبک پریودشون منظم شده اگ اضافه وزن داری حتما بیار پایین وزنتو

من قبلنا منظم نبود مثلا هر ۴۵روز پریود میشدم مجرد ک بودم یبار رفتم سونو دادم گفت دو تخمدانت بزرگ پر ...

بازم خدارو شکر

من مجردم

اگه بشه بعد از ۶ ماه قرص پریودم منظم بشه خیلی خوشحال میشم

برام دعا کن گلم

واسه بارداری به مشکل نخوردی؟😖

من چنتا پیج اینستا میشناسم ک خیلیا با اصلاح سبک پریودشون منظم شده اگ اضافه وزن داری حتما بیار پایین ...

انشاالله چقدر خوووب

بازم خدارو شکر من مجردم اگه بشه بعد از ۶ ماه قرص پریودم منظم بشه خیلی خوشحال میشم برام دعا کن گلم ...

چون پریودم منظم بود ماده دوم اقدام ۱۲روز تاخیر داشتم بعد حالت تهوع دیگـ فهمیدم باردارم فعلا ک بی بی چک و ازمایش مثبت بوده تا بعد از اون خدا چی میخواد