دوستان دکتر بهم پماد کلوتریمازول داده اپیکاتور فداموش کردم بخرم یکی بود دیشب اسنفاده کردم..
الان میشه با دست استفاده کنم..یا نه امشب استفاده نکنم..
خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
عزیزم با دست نمیشه اصلا ..پماد کلا میره داخل اپیکاتور با توجه به طولش داخل رحم میره و خالی میشه با دست امکان این عمل وجود نداره....امشب و استفاده نکن فردا برو داروخونه بگیر هفت شب پشت هم استفاده کن
بادست که نمیشه بعد رو خودش هست ،اگر نیست همونو تمیز بشور واستفاده کن
بود انداختم دیشب بدم میاد بشورم اسنفاده کتم..فک میکنم باز عفونت برمیگرده😂😂😂
عزیزم با دست نمیشه اصلا ..پماد کلا میره داخل اپیکاتور با توجه به طولش داخل رحم میره و خالی میشه با د ...
اخه دکترم گفت تا پریودی اسنفاده کن اونم کم مونده به پریودیم..بعدش میخوام برم عکس رنگی ..
گفتم ۴ روز مونده گفت حتما این ۴ شب استفاده کن ..شانس منه .