2777
2789
عنوان

پماد واژینال سوال دارم

172 بازدید | 12 پست

دوستان دکتر بهم پماد کلوتریمازول داده اپیکاتور فداموش کردم بخرم  یکی بود دیشب اسنفاده کردم..

الان میشه با دست استفاده کنم..یا نه امشب استفاده نکنم..

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره متاهم 

میگم شاید نره با دست..

شانس منه فراموش کردم بخرم

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

یدونه بود باید می شستیش چند بار مصرف بوده 

برو فردا بخر حالا امشب استفاده نکن

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

عزیزم با دست نمیشه اصلا ..پماد کلا میره داخل اپیکاتور با توجه به طولش داخل رحم میره و خالی میشه با دست امکان این عمل وجود نداره....امشب و استفاده نکن فردا برو داروخونه بگیر هفت شب پشت هم استفاده کن

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
بادست که نمیشه  بعد رو خودش هست ،اگر نیست همونو تمیز بشور واستفاده کن

بود انداختم دیشب بدم میاد بشورم اسنفاده کتم..فک میکنم باز عفونت برمیگرده😂😂😂

عزیزم با دست نمیشه اصلا ..پماد کلا میره داخل اپیکاتور با توجه به طولش داخل رحم میره و خالی میشه با د ...

اخه دکترم گفت تا پریودی اسنفاده کن اونم کم مونده به پریودیم..بعدش میخوام برم عکس رنگی ..

گفتم ۴ روز مونده گفت حتما این ۴ شب استفاده کن ..شانس منه .

اخه دکترم گفت تا پریودی اسنفاده کن اونم کم مونده به پریودیم..بعدش میخوام برم عکس رنگی .. گفتم ۴ روز ...

حالا پیش اومده دیگه😕😕فردا برو حتما داروخونه تهیه کن ...انشاالله که هر مشکلی داری رفع بشه

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲