2777
2789

14 سالمه امروز نرفتم مدرسه بهشون گفتم کلا نمیرم تا حد مرگ کتکم زدن 

از مدرسه خوشم نمیاد اصلا 

بابام خواست بیرونم کنه مامانم نزاشت از اول پله دستمو کشید تا اخر پله ها میگفت برو تو خیابونا

بخدا من هیچ تقصیری ندارم فقط دوسندارم برم مدرسه

توروخدا بگین چیکار کنم اصلا نگین درستو بخون حاظرم خودکشی کنم ولی درسمو نخونم

راهنمایی کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فک کنم خدای نکرده پدر ومادرت نباشن

باید شغل داشته باشی تا شکمتو سیر کنی و جای خواب داشته باشی

چون ایتجور ک گفتی اونقدری درس بخونم نیستی ک رشته خوبی قبول بشی

درس بخون چندوقت دیگ همه حداقل مدرکشون لیسانسه

به این فک کنم خدای نکرده پدر ومادرت نباشن باید شغل داشته باشی تا شکمتو سیر کنی و جای خواب داشته باش ...

من بهشون گفتم اگه بدبخت شم یا خوشبخت تقصیر خودمه اخرش اونا میمیرن من یا کارتون خواب میشم یا پولدار من سختی میکشم یا اونا؟

عزیزم قضاوتت نمیکنم ولی درس مگه چقدر وقت میگیره پایه سختی هم نیستی با توجه به سنت 

برو مدرسه با دوستات کِیف کن دنیا دوروزه در آینده حسرت میخوری این روز ها رو!

دوکاربره

چرا نمیخوای درس بخونی؟

البته میدونی که میتونی بری مدرسه ولی درس نخونی؛ علت اینکه کلا از مدرسه بدت میاد چیه؟

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
من بهشون گفتم اگه بدبخت شم یا خوشبخت تقصیر خودمه اخرش اونا میمیرن من یا کارتون خواب میشم یا پولدار م ...

نخیر تا آخرش مشکلات تو مشکلات اونها هم هست. چه حرفهایی میزنی ها

یکم عقلتو به کار بنداز