2777
2789
عنوان

کسی هست دف بزنه؟

98 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من کلاس دف میرم حدودا دو ترمه ک میرم دوره ی مقدماتیم تموم شده و دوره ی متوسطم الان 

خاستم ببینم الان ک ی ریتم قشنگ هنوز نمیتونم بزنم جای امیدواری هست یا ن 

اصن یعنی الان زوده ک بتونم قشنگ بزنم؟ 

بعدم اینک وقتی میزنم  خیلی صدای زنجیر توی ساز میاد فک کنم زیاد تکونش میدم

چیکار کنم

1401/8/19 به ارزوی قشنگم رسیدم😍 نفسم به زندگیمون خوش اومدی، ندیده عاشقتم😍😘 درست یک سال پیش همین روز همین ساعت بود ک اومدی توی زندگیمون و شدی فرشته ی خونمون و زندگی هممون رو قشنگ تر کردی وماه بعدش خدا معجزشو بهمون نشون داد و تو رو به ما برگردوند و من خوشحالترینم بخاطر بودنت بخاطر وجودت داری بزرگ میشی داری قد میکشی و من دارم لحظه های بزرگ شدنت رو میبینمممنون که پیشمونی پسر قشنگم

من دف نمیزنم ولی آفرین به شما 😃👏🏻

میخوام برم کلاس سه تار

#آبادان_تسلیت🖤چو ایران نباشد تن من مباد❤🇮🇷لطفا باهم مهربون باشیم😶 پ ن:انسان جایزالخطاست😉مولانا💙میگه: دانی که چرا دار مکافات شدیم؟!/ناکَرده گُنَه چنین مجازات شدیم؟!/کشتیم خِرَد،دار زدیم دانش را/در بند و اسیر صد خرافات شدیم...🪄وقتی خودمون به خودمون احترام نذاریم کس دیگه ای هم بهمون احترام نمیذاره😉 پس لطفا به خودت احترام بذار 😘چشمانت مانند غزلی ست که مولانا سروده باشد و شجریان بخواند♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دف نمیزنم ولی آفرین به شما 😃👏🏻 میخوام برم کلاس سه تار

خیلیم عالی

1401/8/19 به ارزوی قشنگم رسیدم😍 نفسم به زندگیمون خوش اومدی، ندیده عاشقتم😍😘 درست یک سال پیش همین روز همین ساعت بود ک اومدی توی زندگیمون و شدی فرشته ی خونمون و زندگی هممون رو قشنگ تر کردی وماه بعدش خدا معجزشو بهمون نشون داد و تو رو به ما برگردوند و من خوشحالترینم بخاطر بودنت بخاطر وجودت داری بزرگ میشی داری قد میکشی و من دارم لحظه های بزرگ شدنت رو میبینمممنون که پیشمونی پسر قشنگم

زنجیراشو درار یا چند ردیفشو درار یا یه برگه بزار داخل دف تا صدای جینگ و زیاد زنجیرارو بگیره استادتم ...

چرا بدرد نمیخوره ؟ 🥴

منم تا دوره متوسط رفتم ولش کردم چون استادم رفت سربازی😐 الانم نمیتونم بزنم، ترمی چند میدی؟

هر ترم 8 جلسه س 320 تومن  جلسه ای 40 تومن

اما شنیدم بیشتر از ایناس جاهای دیگ 

رو 50 تا 60 تومنه جلسه ای 

چرا بدرد نمیخوره ؟ 🥴

از حرفات متوجه شدم دوترمه رفتی ولی هنوز نمیتونی بزنی و طرف حتی مسائل ساده ای مث زنجیرو بهت آموزش نداده در حالیکه بسیار ابتداییه

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393
از حرفات متوجه شدم دوترمه رفتی ولی هنوز نمیتونی بزنی و طرف حتی مسائل ساده ای مث زنجیرو بهت آموزش ندا ...

نمیدونم  ولی خب خیلی تعریفشو میکنن جلو خودشم ک میزنم میگ خوبه اما خودم حس میکنم خیلی صدا زنجیر توش میاد