2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بد شده

312 بازدید | 12 پست

شوهرم دقیقا ۴ ماهه خیلی بداخلاق شده .دوست من ازش ۱۰ تومن قرض کرده بود الان دو ماهه نداده سر اون هر روز باهام دعوا میکنه روم دست بلند میکنه بچه ۳ ماهه دارم داد و بیداد میکنه بچه می‌ترسه. خودمو تحت فشار میزاره .جدا از این موضوع ۱ ساله بهم خرجی نمیده .نه کادو زایمان نه عیدی هیچی .همش به خاطر خانوادش باهام بحث میکنه .الان من مجبورم ۱۰ میلیون رد جور کنم نمیدونم چی کار کنم کمکم کنید

برو پدردوستت دربیار یعنی چی نمیده 

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به کاراش ندارم اشتباه خودت این بوده میای ۱۰ تومن از شوهرت میگیری میدی دوستت!!خواهرتم بود نباید میدادی

خودت خرجی نداری میدی به مردم واقعا درک نمیکنم

الان دوستت بیاد جواب کتکایی که خوردیو پس بده

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اخه همین دوستم ۱۷ تومن قرض داده بود

کلا اشتباهه

چه گرفتن چه دادن قرض اونم دوست

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯