2777
2789
عنوان

همهههه بباین +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 64 پست
ممنونن موفق باشی❤️😍

همچنین😍🤍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موفق باشی گلم  مانتو اداری بگیر . از اون ساده ها

اخه میخوام یه چیزی باشه که بیرون هم بپوشم اداری بیرون دیگه کاربرد نداره 

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
قشنگه عزیزم میتونی مدلشو همین نگه کنی رنگ شومیزتو عوض کنی ولی با سفید قشنگ تره، اینجوری هم که میگی خ ...

اره اگه داری ممنون میشم 

استغفرالله ربه و اتوب الیه تسبیح من کو😂

😂😂😂

آخه ببین چ سیاستی داره یه مانتو میخواد ک هم دانشگاه بپوشه هم بیرون خیلی خوبههههه حالا من بودم صدسال این فکر ب ذهنم نمی‌رسید 

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
😂😂😂 آخه ببین چ سیاستی داره یه مانتو میخواد ک هم دانشگاه بپوشه هم بیرون خیلی خوبههههه حالا من بود ...

اها 😂😂😂😂😂😂

با این قیمتا زوره خدایی

بعد من تند تند هم دوس دارم مانتو جدید بپوشم ایتایلای جدید بزنم واسه دانشگاه 

نمیتونم کلا یه مانتو انتخاب کنم همونو فقط بپوشم 

اسم پیجشو میگی بیزحما؟

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
اها 😂😂😂😂😂😂 با این قیمتا زوره خدایی بعد من تند تند هم دوس دارم مانتو جدید بپوشم ایتایلای جدید ...

میگم زن زندگییییی دروغ نگفتمممم😁

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
اسم پیجشو میگی بیزحما؟

از مطمئن بودن پیجش اطلاعی ندارم عزیزم 

خودمم فقط ایده گرفتم میخوام بدوزم 

واسه همین اینجا نمیزارم که تاییدی نباسه هز طرف من 

خصوصی پیام بده برات بفرستم خوشگلم