2777
2789
عنوان

رفتاراین پسریعنی چی

98 بازدید | 5 پست

این داستان دوستمه ازطرف خودش دارم میگم من توخانواده مادریم بزرگ شدم یعنی همیشه باهاشون رفت امدداشتمه اماوقتی میرم اونجانمیدونم چجورمیشم پسرخالم بهم یجوری نگاه میکنه مثلن هروقت دلم یه چیز بخواد ۵دیقه بعدش دیدم برام خریده همیشه هوامو داره ازیه جاییم خیلی نگاهم میکنه جوری که خالم ایناهم فهمیدن حتی پای خاستگاریم اوردن وسط مامانم بفهمه منوچشم بسته میده بهش ولی من دوس ندارم تواین سن کم ازدواج کنم

نخون        بهت میگم نخون       حالاکه تااینجااومدی بخون من یه مردادی لجبازم که لنگه ندارم البته بابام همیشه اینوبهم میگه🙂بااجازه بزرگترا۱۷سالمه مجردم ومیخوام رشته تجربی انتخاب کنم🤪🙌💃 یه هدف دارم که بنظرم پیش شمامسخرست میخوام مردادماه از۵۸کیلوبشم۵۰کیلو😁 فیلن خداحافظ بابایییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دوسش داره دیگه معلومه وقتی اومده خواستگاریش

اخه سنش کمه میترسه بااحساساتش بازی کنه

نخون        بهت میگم نخون       حالاکه تااینجااومدی بخون من یه مردادی لجبازم که لنگه ندارم البته بابام همیشه اینوبهم میگه🙂بااجازه بزرگترا۱۷سالمه مجردم ومیخوام رشته تجربی انتخاب کنم🤪🙌💃 یه هدف دارم که بنظرم پیش شمامسخرست میخوام مردادماه از۵۸کیلوبشم۵۰کیلو😁 فیلن خداحافظ بابایییی
خب ازدواج نکن 

عزیزم گفتم که اگع مادرش بفهمه چشم بسته بهش میده دست خودش نیست