من دخترم دوماهو ۲۰روزشه حال روحیم خوب نیست رفتم دکتر برام دارو تجویز کرد ولی ترس دارم به خاطر بچم استفاده کنم کسی مثل من بوده ممنون میشم راهنماییم کنید
اره من دارو خوردم هنوزم میخورم تو شیردهی دوز کم میدن اسیبی ب یچه نمیرسه نگران نباش فقط گفتی شیرمیدی
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
آره عزیزم گفتم شیر میدم گفت مشکلی نیست ولی بازم ترسیدم.چی استفاده کردی؟من هالوپریدول وآسنترا بهم داد ...
خب گفتی دیگ خودشون دوز کم میدن من چندتا دارو عوض کردم الان دپرکسین ظهر ی نصف غروبم ی نصف دیگ میخورم
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
هالوپریدول استفاده نکردی؟حالت با قرصا بهتره دیگه استرس واظطراب نداری؟
من چندتا دارو عوض کردم فقط این حالمو خوب کرد ن فقط این چند وقت پدرشوهرم فوت کرد خیلی اذیت شدم دستو پام یخ میکرد هی میبردن سرم میزدم چون دکتر گف ن فیلم غمگین ن مسجد ن گریه هیچ کدوم ازاینکارو نباید انجام بدی نباید مسجد بری دیگ پدرشوهرم بودنمیتونستم نرم ک
تو بارداری همخوردی تورو خدا منم باردلرمحالمبده دکار دارو داده میترسم بخورم میشه راهنماییمکنی
تو بارداری ن تو شیردهی دوز کم داد ک شیرنمیدادم زیاد هم شیرمادر هم شیرخشک کمکی میدادم