2777
2789
عنوان

خانوما کمک نوزادم

153 بازدید | 9 پست

دو روزه همش بی قراری میکنه زور میزنه گریه میکنه دسشویی شم روونه ها نمیدونم چیکار کنم

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفخ داره....

اگه خودت بهش شیر میدی غذاها و خوراکی های سرد و نفاخ نخور 

حتما بعد شیر آروغشو بگیر..

یه وقتایی کنارش بشین و روی شکم روی تشکش روی زمین بخوابونش و با روغن بچه پشتشو با انگشت ماساژ بده..

یه شربت هست به اسم دایمتیکون اونو حتما از دکتر بپرس بهش چند قطره بدی

اصولا ۵ قطره است اما بازم بپرس..

من به خدا ایمان دارم حتی اگر سکوت کرده باشد...
نفخ داره.... اگه خودت بهش شیر میدی غذاها و خوراکی های سرد و نفاخ نخور  حتما بعد شیر آروغشو بگ ...

خودمم بعد زایمان رگ پای راستم میگیره سمت رونم طبیعی زایمان کردم پدرم داره در میاد 😩😭

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄
خودمم بعد زایمان رگ پای راستم میگیره سمت رونم طبیعی زایمان کردم پدرم داره در میاد 😩😭

آره بابا من زایمانم سزارین بود دوتاشم

بخدا برام کمر نمونده. هر چندوقت یه بار سیاتیکم میگیره.

ولی خوب رعایت کن داروهای تقویتی برا خودت بگیر و بخور

من به خدا ایمان دارم حتی اگر سکوت کرده باشد...
آره بابا من زایمانم سزارین بود دوتاشم بخدا برام کمر نمونده. هر چندوقت یه بار سیاتیکم میگیره. ولی خ ...

اره اصن وقت نمیکنم ب خودم برسم شاید امروز واسه پام برم دکتر خیلی درد میکنه