منم کلاس اولی دارم یا امام حسن یا فضیلت میفرستم فعلا قطعی نمیدونم
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این دو تا مدرسه تو همین قسمت ارم سبز هست؟ چون من هنوز اسباب کشی نکردم آشنایی ندارم به اون قسم ...
امام حسن عسگری مدرسه دولتی ک تو فردوس غرب سر چهار راه شقایق ک انتهای خیابون شقایق مترو ارم سبز....فضیلت هم تو سازمان برنامه جنوبی که غیر انتفاعی.
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...
ممنون عزیزم ثبت نام کی شروع میشه؟من شهرستانم مدارس غیرانتفاعی ثبت نام شروع شده خاستم ببینم اونجا چه ...
ثبت نام باید زنگ بزنم بپرسم ولی معمولا خرداد باید اقدام کرد ...دولتی بچه باید خونش تو محدوده باشه بعد اسم مینویسن ..غیر انتفاعی هم ک بنده پول هستن ربطی ب محدوده نداره الانم بری مینویسن