2777
2789
عنوان

ماهی عیدم زخمی شده چیکارکنم خوب بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رودخونه

تهران که رودخونه نداره

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
ماهی شما هنوز زندس؟  تو به ماهیتون ویفر موزی نمیدی؟ 😔😂

آره یه بار تا یه سال و نیم زنده موند😅 غذای ماهی خریدم اونو میدم هرروز دوبار آبشم یک روز درمیان عوض میکنم ولی آبش باید کهنه باشه بدون کلر باشه

دریاچه چیتگردارع😂

دوره خیلییی 😃

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
آهان... خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم

فدات.فقط اب عوض کردنی اروم برش دار بذار تو ظرف دیگ ظرف و تنگ و دستت تمیزباشه .هرازگاهی هم بانی نوشابه توابش فوت کن قلقل کنه .اکسژنش کم نباشه چون دستگاه اکسیژن نداری .هرموقع ماهیت اومد روی اب بدون اکسژنش کمه و فوت کن تو ابشاون قلقل و دایره های تو اب اکسیژنه و‌کمک میکنه هم رشدش خوب باشه هم زخمش خوب میشه.اگ خواستی و کاری داشتی تگم کن ❤️😍

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
فدات.فقط اب عوض کردنی اروم برش دار بذار تو ظرف دیگ ظرف و تنگ و دستت تمیزباشه .هرازگاهی هم بانی نوشاب ...

ممنون عزیزدلم از توصیه ها و راهنماییت خیلی لطف کردی... چشم اگه سوالی داشتم حتما میپرسم🥰