2777
2789

روی سمت راست بدنش یه زخم قرمز کوچولو ایجاد شده. کسی میدونه چطور درمان میشه؟ تو نت نوشته به ۵لیتر آب ۲تا قاشق غذاخوری نمک بریزم و هرروز عوض کنم تا یه هفته خوب میشه ولی من میترسم ضرر داشته باشه براش

نمک رو بزن‌

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری زخمی شده؟ مراقب باش بهش دست نزن گفتن ماهی قرمزا ممکنه حاوی میکروب سل پوستی باشن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

من سه تا ماهی دارم یکیش بی حوصله اس زیاد تکون نمیخوره و اون دوتا همش دم و باله شو دهن میزنن. جداشون کنم؟ 

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

ماهی شما هنوز زندس؟ 

تو به ماهیتون ویفر موزی نمیدی؟ 😔😂

یادم آید تو به من گفتی از این عشق حذر کن ...              لحظه ای چند بر این آب نظر کن ...         آب آیینه عشق گذران است ...                                                 تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران است ...                          باش فردا که دلت با دگران است                                         
رهاش کن تواب گناه داره مال مارو همون روز بعدش رهاش کردیم تواب

تو چه ابی؟ 

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺