2777
2789

انباری خونمون تو پارکینگ هست بقیه همسایه ها پنجره انباری رو با کارتن محکم بستن شوهرم برای مارو بسته فقط اندازه ۵ سانت باز بوده گربه از اونجا رفته داخل بعد دیدیم تازه بچه اورده روش خوابیده بود یه وضعی بود ک نگو خون ،کثافت.فرش آشپزخونه رو شسته بودم گذاشتم اونجا تمام کثیف کرده .بعد ما رو دید فرار کرد.ب شوهرم میگم بچه هاشو بگیر بزار تو کارتن خودش میاد میبره میگه گناه داره.بهش میگم بابا انباری رو ب گوه کشیده اینجا باشه هر روز میخواد دستشویی کنه .بندازم کارتن بیاد ببره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اونجا زاییده گناه داره بزار بچه هاش کمی بزرگ کنه شیر بده بهشون تا برن  ،من دیدم وقتی بچه شون تازه بدنیا میاد گم بشن پیداشون نکنن از غصه مادره یا میمیره یا هی میاد جایی که زاییده هی نگاه میکنه اون وقت غصه میخوری .چون بچه هاش کوچیکن بزاری بیرون یا میرن زیر ماشین یا گربه های دیگه میزننشون.

بزار یک کم بگذره میرن گلم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
دیگه اونجا زاییده گناه داره بزار بچه هاش کمی بزرگ کنه شیر بده بهشون تا برن  ،من دیدم وقتی بچه ش ...

اخه خیلی کثافت کاری کرده .انباری من فرش،قابلمه ایناست همه رو کثیف کرده.منم تو کوچه ک نمیندازم میگم تو کارتن بزارم تو پارکینگ یا میبره یا میخوابه کنارش

اخه خیلی کثافت کاری کرده .انباری من فرش،قابلمه ایناست همه رو کثیف کرده.منم تو کوچه ک نمیندازم میگم ت ...

فرشارو جمع کن قابلمه هارو فعلا بزار تو خونه بزار راحت باشه .به دندون میگیره دوباره میارشون تو همونجا که زاییده دیدم که میگم🙂عیب نداره کاریه که شده.

اصلا بچه هاشو نزار بیرون که بدجوری تاوان میدی دوستم تو حیاطشون گربه زایمان کزده بود بعد دوستم موقعی که مامانش نبود بچه هاشو گزاشته بود تو کوچه مامانه هر روز میومد تو حیاط میو میو میکرد بچه هاشو میخاس بعدش دوستم یه مریضی خیلی سخت گرفت تا مدتها درگیر بود همش میگفت آه گربه ها منو گرفته