2777
2789
عنوان

دوستای گلم کمکککککککک کیست تخمدان

251 بازدید | 16 پست
سلام دوستای گلم تخمدان چپم کیست های ریز تخمدان داره دکتر گفته اگه پری نیاد باید بیای دارو بهت بدم. کسی تجربه ای داره
  با احمق ها بحث نمیکنم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا یه مدت باید گلیکوفاژ یا متفورمین بخوری یا یاسمین بخوری و اسپیرونولاکتون که خوب گزینه ی اول بهتره چون به لاغری کمک میکنه و جلوگیری از دیابت ، یکی از مشکلات جدی تخمدان پلی کیستیک گرفتن دیابته و ریختن موهای سره ، در اوردن موهای زاید ، من چند ساله دارم البته چون وزنم زیاده خوب نشدم
مقصر خود ماییم ، عشق را به کسانی ارزانی میداریم .... که از زندگی جز آب و علف روزانه ، نه می فهمند ونه می خواهند !!!!!
پلی کیستیک درمان پذیر سریع نیست ، اگر یاسمین بخوری احتماله زیاد سر موقع پریود میشی ولی با گلیکوفاژ ممکنه چند ماه طول بکشه تا منظم بشی ولی خیلی بهتره دکترم میگفت یاسمین انگار دستتو بذاری دهنش بگی خفه شو هر وقت دستتو برداری دوباره شروع میشه ولی گلیکوفاژ نه
مقصر خود ماییم ، عشق را به کسانی ارزانی میداریم .... که از زندگی جز آب و علف روزانه ، نه می فهمند ونه می خواهند !!!!!
عزیزم من مجردم ، برای بارداری نمی دونم ولی برای بارداری یاسمین نمی خورن چند ماه گلیکوفاژ مصرف میکنن ولی خوب بارداری برای کسایی که پلی کیستیکن سخت تر از ادمای عادیه ، قرص ویتاگنوسم خیلی خوبه قرصش نه قطره اش توی اینترنت هم راجع به pco سرچ کن هم راجع به قرص ویتاگنوس اطلاعاتت کامل میشه
کیانا جون فک کنم تو تبادل نظر تو قسمت اقدام به بارداری سرچ کنی بچه های با مشکل پلی کیستیک زیاد تاپیک زدن میتونی ازشون استفاده کنی.من خیلی ها رو دیدم با تنبلی تخمدان یا پلیکیستیک باردار شدن،نگران نباش توصیه های دکترت رو انجام بده انشاالله که نتیجه میگیری