2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی ی لحظه بیاین

209 بازدید | 29 پست

پسرم امسال باید بره اول شش ماه اولی بعد ۴ کلمه بهش میگم نمیتونه پشت هم به ترتیب بگه از دیشب دارم میگم بهار تابستان پاییز زمستان همش جابه جا میگه نمیدونم امسال بزارمش اول یا نه واینکه کلا حافظه کوتاه مدتش ضعیفه خیلی الان ی مدتی دارم بهش امگا۳ میدم توروخدا کمکم کنین خیلی دارم اذیت میشم گاهی اسم پسر عمه هاشم یادش میره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اذیتش میکنی وخودت اذیت میشی بزار راحت باشه خودش کم کم یاد میگیره ب حرف خودت ک مامانشی توجه نمیکنه ولی حرف معلمش خوب گوش میکنه

عشق جان❤فقط پیش تو آرومم  فقط باتوجهان خوبه   چه قدربدعادتم کردی  نباشی حالم آشوبه😍😍
چرا اذیتش میکنی وخودت اذیت میشی بزار راحت باشه خودش کم کم یاد میگیره ب حرف خودت ک مامانشی توجه نمیکن ...

نه بچم گوش میکنه ولی انگار واقعا نمیکشه من اینجور احساس میکنم 

نه یبار بردمش اینقدر گریه و اینا نکرد نزاشتم بعدم جای خونمون پیش مناسب پیدا نکردم و اینکه کرونا هم ب ...

پیش دبستانی خیلی ذهنشونو باز میکنه همه چیو بابازی یادشون میدن بازیایی که حافظه رو قوی میکنه.سمت ما پیش اجباریه.تودوساله کرونا اگر کسی نفرستاده باشه یکی دوماه فشرده باید برن تا اماده بشن.برای ورود به کلاس اول از بچتون ارزشیابی های مختلف میگیرن  اگه خدایی نکرده رد بشه توهر مرحله بهتون میگن چیکار کنین

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
دختر منم اینجوریه پیام بازرگانیا رو مثل بلبل حفظ میکنه ولی درس و مشقش اصلا.ایراد نداره هرچی بزرگتر ب ...

اره دقیقا این اهنگ ها رو خوب یاد میگیره ولی درس و اینا اصلا چجوری کار کنم رو تمرکزش چه کارایی باید انجام بدم 

نه بچم گوش میکنه ولی انگار واقعا نمیکشه من اینجور احساس میکنم 

ن گلم بزار همه چی طبق روال بره خودت هم حساس نشو

عشق جان❤فقط پیش تو آرومم  فقط باتوجهان خوبه   چه قدربدعادتم کردی  نباشی حالم آشوبه😍😍
پیش دبستانی خیلی ذهنشونو باز میکنه همه چیو بابازی یادشون میدن بازیایی که حافظه رو قوی میکنه.سمت ما پ ...

نه اینجا پیش ک اجباری نداره ولی نمیدونم دور بری ها میگم بزار بره پیش ۲ امسال سال دیگه بزارش اول نمیدونم میگم عقب میمونه ی سال 

ن گلم بزار همه چی طبق روال بره خودت هم حساس نشو

امیدوارم خودمم میخوام اقدام کنم برا بچه دوم الان این برام ی مشکلی شده میگم کلاس اولش تموم بشه بعد تو دوراهی موندم از ی ورم میگم فاصلشون زیاد میشه