2777
2789

سلام دوستان،دختر من اردیبهشت ماه ۴سال رو تموم میکنه میره تو ۵سال.دی ماه پارسال بدون علت یه تشنج داشت که میبرم دکتر ودارو مصرف میکنه...مشکلم اینه که حس میکنم دخترم از بقیه بچه ها عقبه،مثلا از ۲سالگیش باهاش رنگارو کار کردم ولی هنوز بلد نیس،جابه جا میگه اسمشون رو...یا اعداد رو پراکنده میشمره مثلا ۱،۳،۷،۶...شعریا سوره هم اصلا حفظ نیس...علاقه ای به یاد گرفتنشون نداره...بچه های شما چیا بلدن؟بنظر شما دختر من غیر طبیعیه؟😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شعر و سوره رو خوب خودش علاقه نداشته یاد بگیره خوب، ولی دیگه تو 4 سالگی، خودش باید بتونه لباس بپوشه، نقاشی ساده بکشه، شعر و سوره اگه تو خونه بخونی بدون اینکه مجبورش کنی، میبینی خودش حفظ میشه

شعر و سوره رو خوب خودش علاقه نداشته یاد بگیره خوب، ولی دیگه تو 4 سالگی، خودش باید بتونه لباس بپوشه، ...

لباس فقط شلوارشو میپوشه ودرمیاره و رکابیشو چون راحت تره بلده دربیاره،بقیش نه...

اینکه هنوز رنگ واعداد رو لنگ میزنه خیلی ذهنمو درگیر کرده

دختر من ۳ سال و ۴ ماهشه تا ۱۰ درست میشمره بعدشو پراکنده میگه 

رنگا و حیواناتم و خوراکی و میوه و….میشناسه

شعرم بلده چند تا 

نقاشی میکشه 

سوره یادش ندادم در حد صلوات و بسم‌الله و …میدونه 

لباس فقط شلوارشو میپوشه ودرمیاره و رکابیشو چون راحت تره بلده دربیاره،بقیش نه... اینکه هنوز رنگ واعد ...

یاد می گیره، غیر مستقیم باهاش کار کن مثلا بگو، برو اون لباس آبی رو برام بیار

اوووه ول کن بابا  داداشای دوقلوی من پیش دبستانی ان  تازه رنگای اصلی رو یاد دادن بهشون و ...

علت نگرانیم تشنجیه که داشته،حس میکنم رو مغزش اثر داشته که هیچی نمیفهمه...دختر عموش هم سن دخترمه تا ۵میشمره،رنگارو بلده،کلی شعر وسوره بلده ولی این انگار یه ونیای دیگه سیر میکنه

یاد می گیره، غیر مستقیم باهاش کار کن مثلا بگو، برو اون لباس آبی رو برام بیار

تمام روزم همین شکلی میگذره،هرررچی ببینم میگم واای پیشی رو ببین قهوه ایه،گله زرده،توپه قرمزه ولی انگار که نه انگار

دختر من ۳ سال و ۴ ماهشه تا ۱۰ درست میشمره بعدشو پراکنده میگه  رنگا و حیواناتم و خوراکی و ...

دقیقا،ت  پویا میبینم از دخترم کوچیکتر شعرای بلند رو واصح میخونه وخیلی کارای دیگه حس میکنم دخترم عقبه کلا

علت نگرانیم تشنجیه که داشته،حس میکنم رو مغزش اثر داشته که هیچی نمیفهمه...دختر عموش هم سن دخترمه تا ۵ ...

اصلا ابدا ربطی ب تشنج کردنش نداره 

باهاش کار کن ولی تحت فشارش نذار

این شعر و سوره حفظ کردن اصلا نشونه باهوشی نیست 

عروسیم یکسال عقب افتاد 😠