2777
2789
عنوان

خیلی عذاب وجدان دارم

402 بازدید | 17 پست

شهرستان بودیم.پسرم از چهارشنبه تب کرد اونجا بردمش دکتر گفت ویروسیه،دوره اش میگذره،ولی با استامینوفن کنترل کن.

شنبه که شد اطرافیان گفتن تب بالای سه روز خطرناکه،ببر پیگیری کن،هر چی میگفتم دوره داره فکر میکردن عمدا نمیخوام ببرم! 

شنبه چند ساعت تبش قطع شد فهمیدم داره کنترل و خوب میشه،دوباره شب تب کرد،ولی خودم میدونستم خوب میشه،

اینقد بهم فشار اوردن ببر مشهد دکتر(ما ساکن مشهدیم),که ساعت ۱۲ شب به شوهرم گفتم ما رو ببر،بیچاره تا چهار صبح با حال بدی رانندگی کرد خیلی خیلی دلم براش سوخت،و تب پسرمم تو راه قطع شد.

شوهرم شغلش یک شب در میون شیفت شبه،یعنی شب قبل هم نخوابیده بود اون شب هم نخوابید و همینطور شب بعد هم شیفت بود

از دیروز که رفت شیفت با حالت زار و خسته،اینقد خودمو سرزنش کردم و خودخوری کردم عداب وجدان دارم کاش صبر میکردم تب پسرم قطع می شد و دیگه لازم نبود بیارم.و شوهر مو به این دردسر بندازم.

خیلی حالم بده چرا در حالیکه میدونستم تبش کم شده و داره خوب میشه،نصف شب گفتم ما رو ببر؟ از بی خوابی دیروز کلا گیج بود.خدا منو نبخشه که زود و بر اساس حرف اطرافیان تصمیم گرفتم.کاش تو کارم دخالت نمیکردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واا.من بودم بیشتر به فکر بچم بودم تا خواب شوهرم.

چه دلی داری که ۳روز تب تحمل میکنی .پسر من دوشب تب کرد شوهرم صدبار شب بردش دکتر تب خطرناکه خب.اطرافیانم حق داشتن والا

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

میفهمم.حالام اشکال نداره کاریه که شده .بخاطر بچتون بوده دیگه .شوهرتم بعد که اومد بذار قشنگ استراحت کنه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
واا.من بودم بیشتر به فکر بچم بودم تا خواب شوهرم. چه دلی داری که ۳روز تب تحمل میکنی .پسر من دوشب تب ...

اخه بردمش دکتر،همون روز اول،دکتر گفت دوره داره،فقط کنترل کن.

تا تموم شه.

اطرافیان گفتن باید ببری بستریش کنی

اخه بردمش دکتر،همون روز اول،دکتر گفت دوره داره،فقط کنترل کن. تا تموم شه. اطرافیان گفتن باید ببری ب ...

من خیلی از تب بچه میترسم.اطرافیان شماهم حتما مثل منن.

حالا گذشته.تنش سلامت

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

اخه کلا خوب شد بعد اون شب هم دیگه تب نکرد. اخه شوهرم خیلی حالش بد بود تو راه،دایم به صورتش میزد که ...

عزیزم پیش میاد 

احتیاط این بوده که بچه رو ببری دکتر

به شوهرت بگو میدونم اون شب برا سحت بود و ازش تشکر کن که بدونه حواست هست تموم 

پدر یا مادر که باشی سخت ترین کارا هم برات قابل تحمل تر میشن