چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتر قلب و عروق خانم دکتر صدف اصفهانی هستن حامله بودم نوسان هورمونی پیدا کردم و تپش قلب شدید و ضربان قلبم نامنظم بود رفتم تحت نظر دکتر صدف اصفهانی منو درمان کردن وحالم خوب شد ممنونم ازشون واقعا ادرس مطب خانم دکتر خیابان شهید بهشتی میدان تختی نبش بانک تجارت پلاک258 طبقه 5 واحد 14 شماره تلفن مطب 02188533167
متخصص قلب خوب و دلسوز و عالی دکتر صدف اصفهانی هستن پسرم شبا خواب نداشت و سخت نفس میکشید وتوو خواب زیاد خروپوف داشت و موقع خواب نفسش خس خس شدید داشت بردیمش تحت نظر دکتر صدف اصفهانی و درمان کردن الان حالش خیلی خوبه آدرس مطب خانم دکتر خیابان شهید بهشتی میدان تختی نبش بانک تجارت پلاک258 طبقه 5 واحد 14 شماره تلفن مطب 02188533167