2777
2789

خودش ماهانه میریزه یا با اذیت و درخواست بهتون میدن؟؟

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودش که انقد قسط داره یادش میره خودمون میگیم سر ماه میریزه

چقد عزیزم

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...
تقصیر خودمه الان دو ساله خودم ازش نگرفتم اونم ۲۰۰ تومن میده جلو خانواده باید پرو باشی از قدیمم گفت ...

دقیقاااا

هزینه لباس خریدنم؛بیرون رفتنم با دوستام(کافه/رستوران)؛لوازم ارایشی خریدنم و شهریه کلاسای باشگاه رو خودشون میدن

ولی هرماه بین۳۰۰تا۵۰۰تومن هم انتقال میده روی کارتم که چون همه هزینه هام باخودشونه کافیه برام

الهم عجل لولیک الفرج💚

بخدا من خودم دو تا داوطلب مشاوره برداشتم حتی بابام توقع داشت براش لباس بخرم 

هییییییچ پولی بهم نمیده 

همش فک میکنه من دارم 

به زووووووور میشه ازش هزار تومن کشید بیرون 

😔

هزینه لباس خریدنم؛بیرون رفتنم با دوستام(کافه/رستوران)؛لوازم ارایشی خریدنم و شهریه کلاسای باشگاه رو خ ...

خوشبحالت شغلتون چیه 

پول تو جیبی نمیگیرم هروقت بخوام برم بیزون کارت ازش میگیرم اینجوری بهتره 

اگر سوالی راجع به باشگاه یا ورزش داری ازم بپرس،در خیلی از موارد چون حوصله طرف مقابل رو ندارم اصلا اعلانش رو‌ باز نمیکنم و نخونده پاک میکنم خودت رو اذیت نکن بانو