2777
2789
عنوان

چه طور لاغر کنم؟

124 بازدید | 17 پست

من بعد زایمانم ۶۴ کیلو شدم قبلش ۵۶ بودم حس خوبی به این وزن ندارم از طرفی قبلا اسلیو کردم و معده ای ندارم واسه غذا خوردن ولی تحرکم کمه و بچه داری و دانشگاه باعث شده اصلا میلی به ورزش نداشته باشم ، واسم راه حلی دارین؟

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
تنها دلیل چاقی خوردنه. نخور

متن رو خوندین؟😅 من قبلا اسلیو معده کردم یعنی معده ام رو برداشتم اصلا برنج و خورشت و نون و ... نمی خورم 

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متن رو خوندین؟😅 من قبلا اسلیو معده کردم یعنی معده ام رو برداشتم اصلا برنج و خورشت و نون و ... نمی خ ...

عزیزم الانم وزنت زیاد نیس که ولی خب تازه فارغ شدی کم کم برمیگردی به وزن اولیه 

کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕
متن رو خوندین؟😅 من قبلا اسلیو معده کردم یعنی معده ام رو برداشتم اصلا برنج و خورشت و نون و ... نمی خ ...

بله خوندم. اینجا همکارام خیلی اسلیو معده کردن. یکی بعد از 5 سال 20 گیلو اضافه کرده. چون معده هی گشاد میشه. 

تنها راهی که قطعیه بای پس معده هست

عزیزم الانم وزنت زیاد نیس که ولی خب تازه فارغ شدی کم کم برمیگردی به وزن اولیه 

من نزدیک چهار ماهه زایمان کردم یعنی ممکنه باز کم کنم؟

بله خوندم. اینجا همکارام خیلی اسلیو معده کردن. یکی بعد از 5 سال 20 گیلو اضافه کرده. چون معده هی گشاد ...

احتمالا رعایت نکردن و مشکلات جانبی نداشتن 

معده گشاد میشه 

زن عموی منم اسلیو کرده پنج سال پیش الان دوباره نود کیلو شده هر روزم چاق تر دیروزه 

هرچی میخوری بنویس وزنت پایینه کم کردن چندکیلو کاری نداره اگر شیر میدی که این چندکیلو خودبخود کم میشه

بله . برنج نخورده. اما دو تا ظرف بزرگ بستنی خورده

ماشالله 😑

معده گشاد میشه  زن عموی منم اسلیو کرده پنج سال پیش الان دوباره نود کیلو شده هر روزم چاق تر دیر ...

من با یک سری مشکلات حدود ۴ سال پیش عمل کردم همچنان زخم ها رو دارم و واسه همین اذیتم و نمیتونم درست غذا بخورم ولی صد در صد با خوردن وزن بر میگرده