2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یه بار که گفت ازش بپرس معنیش چیه 

خجالت میکشم بپرسم

خانواده شوهرم یه اخلاقی دارن اگه بفهمن یه جمله یا کلمه ای رو نمیفهمی مسخرت میکنن😐 

مامانمم نمیدونست معنیش چیه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

میدونی همه از شیطنت های پسرم خوششون میاد بعد جاریمم با خنده میگه همیشه و خوشش میاد هر بار من گله کر ...

خب اگر شوخی میکنه توام تو شوخی معنیشو بپرس اگ بد بود واقعا حالشو جا بیار

این به معنی گوساله افسارگسیخته ست

البته ترکا به بچهایی ک خیلی دوسش دارن از سر علاقه میگم کپه اوغلی یعنی پ.د.ر س.گ 

معنی فارسیش بده ولی تو ترکی قبحش ریخته و من خیلی دیدم شوخی شوخی بگن

گرچه کار جالبی نیس اصن

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
خجالت میکشم بپرسم خانواده شوهرم یه اخلاقی دارن اگه بفهمن یه جمله یا کلمه ای رو نمیفهمی مسخرت میکنن ...

بپرس من بودم با خنده و لحن مهربون میگفتم عزیزم معنیش چیه من بلد نیستم اونم حتما اگه چیز خوبی بود که راحت می‌گفت اگه بد بود با مِن من می‌گفت و از اونجا معلوم میشد چه حرفیه

خودت ترکی بلد نیستی؟

خب اگر شوخی میکنه توام تو شوخی معنیشو بپرس اگ بد بود واقعا حالشو جا بیار این به معنی گوساله افسارگس ...

اره بابا خودم ترکم مثلا ما میگیم گودوخ

البته از سر علاقه میگیم واقعا

چی بگم ولی یه بار ازش میپرسم

بپرس من بودم با خنده و لحن مهربون میگفتم عزیزم معنیش چیه من بلد نیستم اونم حتما اگه چیز خوبی بود که ...

خودم ترکم اخه جالبه حتی مامانمم معنیشو نمیدونست

کلا جاریم خیلی اصطلاحات ترکی بلده 

ولی یه بار میپرسم