سلام دوستای عزیز ندیده ی من .....دیگه خیلی بهم ریختم ....با مادری که مریض روحیه مرتب موج منفی میده عیبجو هست و کلا انرژی آدمو 3 پله میاره پایین ....چکار کنم ....اصرار هم داره زنگ بزنه باهاش حرف بزنی ....نصف معیارهای والدین سمی رو داره ...از بچگی هم حرف بدی نمونده که به من نزده باشه .....اعتماد بنفس مارو له میکرد .....همیشه مقایسه کردن ....پیش بینی آینده خیلی بد برای ما کردن ...بقیه رو تو سر ما زدن ...قضاوت شدید و عیبجویی از سر تا پای ما......بدبین به همه ی عالم ......کوچکترین مسایل رو هزاران بار گفتن و تحقیر وووووو میدونین چی میگم ..از طرف دیگه خودش زندگی سختی داشته ...خیلی هم دلسوز و فداکاره در عمل و خیلی فداکاریها در حقم کرده و خودشو برام به آب و آتیش زده جایی که مشکل داشتم .... ولی زبونش و افکارش منفی تلخ و پر از نیش زبان وبیمارگونه و سمی و پر از انرژی منفی و انتقاد و بدگویی از همه و حتی حالت و افکار هذیان گونه است ..یعنی 5 دقیقه باهاش حرف بزنی آرزوی مرگ میکنی ....تنها هم زندگی میکنه..پدر سالهاست فوت کرده ...خواهر و برادر شهر دیگه هستن.... هیچ سرگرمی رو هم دوست نداره فقط دوست داره زنگ بزنه زباله های فکری شو خالی کنه که دیگه اون روز برا من روز نمیشه.... لجباز شدید هست و به هیچ عنوان قبول نمیکنه که مشکل داره و مشاوره بره ....دارو هم که اصلا نمیخوره .....فقط کمبود داره که زنگ بزنه و شکنجه است جواب تلفنش رو دادن......
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
تلفن رو قطع میکنم به گوشیم زنگ میزنه ...اینقدددد پیله است آدم روانی میشه...
خوب بگو می خوام جارو بکشم بذار بفهمه که با شروع حرفای منفی تو قطع می کنی
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.