2777
2789
عنوان

با مادری که داغونه .....

449 بازدید | 21 پست

سلام دوستای عزیز ندیده ی من .....دیگه خیلی بهم ریختم ....با مادری که مریض روحیه مرتب موج منفی میده عیبجو هست و کلا انرژی آدمو 3 پله میاره پایین ....چکار کنم ....اصرار هم داره زنگ بزنه باهاش حرف بزنی ....نصف معیارهای والدین سمی رو داره ...از بچگی هم حرف بدی نمونده که به من نزده باشه .....اعتماد بنفس مارو له میکرد .....همیشه مقایسه کردن ....پیش بینی آینده خیلی بد برای ما کردن ...بقیه رو تو سر ما زدن ...قضاوت شدید و عیبجویی از سر تا پای ما......بدبین به همه ی عالم ......کوچکترین مسایل رو هزاران بار گفتن و تحقیر وووووو میدونین چی میگم    ..از طرف دیگه خودش زندگی سختی داشته ...خیلی هم دلسوز و فداکاره در عمل و خیلی فداکاریها در حقم کرده و خودشو برام به آب و آتیش زده جایی که مشکل داشتم .... ولی زبونش و افکارش منفی تلخ و پر از نیش زبان وبیمارگونه و سمی و پر از انرژی منفی و انتقاد و بدگویی از همه و حتی حالت و افکار هذیان گونه است ..یعنی 5 دقیقه باهاش حرف بزنی آرزوی مرگ میکنی ....تنها هم زندگی میکنه..پدر سالهاست فوت کرده ...خواهر و برادر شهر دیگه هستن....  هیچ سرگرمی رو هم دوست نداره فقط دوست داره زنگ بزنه زباله های فکری شو خالی کنه که دیگه اون روز برا من روز نمیشه.... لجباز شدید هست و به هیچ عنوان قبول نمیکنه که مشکل داره و مشاوره بره ....دارو هم که اصلا نمیخوره .....فقط کمبود داره که زنگ بزنه و شکنجه است جواب تلفنش رو دادن......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش پیش روانشناس

همه مون گفتیم بهش ...صد بار ...چنان لجبازه که باورت نمیشه ...یک نععع میگه ...حتی به فکر افتادیم به زور ببریمش ...زرنگه جلو مردم خودشو خوب نشون میده و از ما بدگویی میکنه ....انگار مشکل ماییم

اگر حرف زدنش شما رو ازار میده بهش بگو اول ازش تشکر کن بابت تمام فداکاری ودلسوزیهاش و خودت مشاورش باش باهاش حرف بزن وبهش بگو چه مشکلی داری قطعا مادری که فداکاری کرده الان هم فداکاری میکنه 

با زندگی نساز 🎆زندگی رو بساز�🎆
اگر حرف زدنش شما رو ازار میده بهش بگو اول ازش تشکر کن بابت تمام فداکاری ودلسوزیهاش و خودت مشاورش باش ...

دست خودش نیست کلا یه آدم منفی هست و مشاورش بودن مثل عملیات جن گیری میمونه !! خود آدم رو داغون میکنه ....قبلا فکر میکرد میخوان بکشنش ...

همه مون گفتیم بهش ...صد بار ...چنان لجبازه که باورت نمیشه ...یک نععع میگه ...حتی به فکر افتادیم به ز ...

تا خودش نخواد بره با زور نمیشه اینجوری خوب نمیشه

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستین💚امیدوارم هر چی از خدا بخوایین بهتون بده
زنگ میزنی سرشو به یچی دیگه گرم کن تا حرفی میزنه بپیچون برو سمت یه حرف دیگه اگه کارساز نبود یه بهونه ...

باشه ....ولی مرتب در حال تخلیه انرژی منفی هست ...هم دلم میسوزه هم خسته و فراریم ازش ...

من به محض اینکه مادرم یا هر کسی بهم انرژی منفی بده میگم خیلی کاردارم قطع می کنم الان مادرم دیگه کمتر ...

تلفن رو قطع میکنم به گوشیم زنگ میزنه ...اینقدددد پیله است آدم روانی میشه...