2777
2789
عنوان

خانومایی که منتظر باردار بشن بیاین از امشب کنار هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 49 پست
سلام گلم  انشالله این ماه آخرین ماه ک منتظری  خداروشکر ک مشکل نداری زن داداش منم مشکل تی ...

ان شاالله این ماه باردار بشم 

الان دو‌روز موعد پریودم عقب افتاده ولی میگم دو‌سه روز دیگه صبر کنم بعدش تست بدم

باید کنار شوهراتون باشید از امشب نه اینجا 

وگرنه باردار نمیشید که

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال دارم   من  آبان ماه سال 99 اقدام کردم به مدت 2 ماه   بعدش بنا به دلایلی  پشیمون شدیم   و دوباره فروردین 1400 اقدام داشتیم تا مرداد 1400  و کرونا گرفتیم و درگیر بیماری شدیم  و کنسل شد دوباره تا  بهمن ماه 1400 تا الان دوباره اقدام     دکتر هم  یکسال پیش رفتم خودم چکاب شدم گفت سالمی مشکلی نداری   حالا نمیدونم دکتر برم یا نه؟ اصلا چند ماه اقدام حساب میشم من؟ 

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
سلام خانوما یه سوال من برا عقب انداختن پریودم ال دی خوردم چن روز بعد قطع کردنش پریود نشدم امشب بی بی ...

سلام انشالله ک هستی آزمایش بده گلم 

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰

[QUOTE=232338431]ان شاالله این ماه باردار بشم  الان دو‌روز موعد پریودم عقب افتاده ولی میگم دو‌سه روز دیگه ...[/QUOTEا

انشالله که هستی بی بی بزن مشخص میشه

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰

سلام فاطمه ام شیش ماه پیش باردار شدم و پوچ بود و قلب نداشت سقط کردم شیش ماه دارو خوردم چون بقایا داشتم و عفونت شدید تازه خوب شدم و این ماه میخواستم اقدام کنم که مشکلی پیش اومد فقط یه بار اقدام داشتم و به شدت استرس و ترس دارم که این بار بارداریم سالم باشه اگر خدا بهم لطف کرد و باردار شدم

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
باید کنار شوهراتون باشید از امشب نه اینجا  وگرنه باردار نمیشید که

شوهرم شبکاره قربونت 

یه سوال دارم   من  آبان ماه سال 99 اقدام کردم به مدت 2 ماه   بعدش بنا به دل ...

به این چیزا توجه نکن اشتباه منو نکن 

من همون سال اول یرفتم دکتر دکتر میگفت زوده تا یکسال نشدی بیا دیگه منم دکتر نرفتم 

بعدم ک رفتم فایده نداشت ۴ سال شد 

ان شاالله باردار میشی فاطمه جان

ممنون عزیزم دعا کن خدا اینبار بهم داد سالم سالم باشه منم دعا میکنم برا همتون انشالله این ماه باردار باشید

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد