2777
2789
عنوان

خانومایی که منتظر باردار بشن بیاین از امشب کنار هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 49 پست
خدا از دهنت بشنوه  تو این ماه عزیز خبر خوش بهم بده

انشالله انشالله اولین مامان تاپیک منی شما 

من ک تازه پری شدم 

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
شوهرم شبکاره قربونت 

خوب بقیه شاید شوهرشون صبحکار باشه

اونوقت با شما باشن که نمیشه

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من... تا اينكه فهميدم ديگه هيچوقت بچه دار نميشيم..... 

چرا نشی عزیزم 

هیچ وقت ناامید  نباش خدا خیلی بزرگه 

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
به این چیزا توجه نکن اشتباه منو نکن  من همون سال اول یرفتم دکتر دکتر میگفت زوده تا یکسال نشدی ...

شوهرم نمیاد ک   میگه صبر کن میشه 😥بخدا نمیدونم جرا هربار تا اقدام میکنیم یه اتفاق میفته   حالا هم که یکی دوماه دیگه شوهرم عمل داره   کلا دیگه راضی نمیشه بیاد دکتر   خسته شدم واقعا   خودمم گیج شدم 

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
سلام فاطمه ام شیش ماه پیش باردار شدم و پوچ بود و قلب نداشت سقط کردم شیش ماه دارو خوردم چون بقایا داش ...

انشالله به زودی باردار میشی و هیچ مشکلی هم برای نی نیت پیش نمیاد 

همسرم اسپرم نداره ... دكتر اينا هم رفتيم ولي فقط از راه اسپرم اهدايي ممكنه كه اونم همسرم قبول نميكن ...

قدرت خدا از همه بالاتره اگه اون بخواد همه کار میشه توکل  به خودش کن بحق این ماه باردار میشی 

شوهرم نمیاد ک   میگه صبر کن میشه 😥بخدا نمیدونم جرا هربار تا اقدام میکنیم یه اتفاق میفته&n ...

به نظرم زودتر برو دکتر و پی شو بگیر نزار دیر بشه مثل من 

به نظرم زودتر برو دکتر و پی شو بگیر نزار دیر بشه مثل من 

ممنون گلم انشاالله به زودی یه بچه سالم خدا بهت بده

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
فداي مهربونيت ايشالا توام به خواسته دلت برسي😘♥️

مرسی عزیز دلم 

جز صبر و توکل  ودعا ازمون کاری برنمیاد 

انشالله تو ماه خودش خدا دل هممون رو شاد کنه

منم هستم

سلام عزیزم 

چند وقته منتظری 

مشکل خاصی داری