2777
2789
عنوان

مادرم خیلی عذابم میده

1126 بازدید | 68 پست

سلام بچه ها نماز روزه هاتون قبول

بچه ها از دست مادرم خیلی دلگیرم هیچوقت پشتم نبوده همیشه عذابم داده همش حس میکنم حسودی میکنه بهم زنگ میزنم حالشو بپرسم بهم فش میده نفرین میکنه به شوهرم فش میده حرف های بد میزنه خسته شدم نیدونم از دستش چیکار کنم دلم خیلی گرفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم‌منم خیلی بین منو خواهرم فرق میزاره اما امروز خیلی باهاش بدرفتاری کردم و سرش داد زدم الانم دارم‌از عذاب وجدان میمیرم 😭😭😭 

هشداارررر که آرامش مارا نخراشی😏😎😏😂😂✌✌😎😎😎😎😎😎😎😎😎
چراا

نمیدونم که ۳۰ ساله میگه من باباتو دوست نداشتم منو بزور دادن بهش انگار میخواد از من انتقام بگیره الانم که بابام نیست منم جز خدا هیچ پشت و پناهی ندارم بخدا همه مامان دارن منم دارم

مشکلش چیه که فحش میده؟ تا حالا خواسته ای که داره رو ازش پرسیدید؟

میدونم که قرار نیست بعد از ازدواج خواسته های خودشونو بهمون تحمیل کنن اما در حد بدوبیراه گفتن دیگه غیر طبیعیه گلم.

اگر فکر میکنی مشکل فقط حسادته، از خودتون و کارایی که انجام میدید برای ایشون تعریف نکن تا حساسیتشون برطرف بشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
 سلام چرا سر چی فش میده

کلا از اول بد دهن بود چیزی باب میلش نباشه خیلی حرفای کثیفی میزنه اونقدر گریه کردم من تنها دل خوشیم اول خداست بعد شوهرم نمیزاره خوش باشم همه چیو از دماغم میاره بیرون

مامانم‌منم خیلی بین منو خواهرم فرق میزاره اما امروز خیلی باهاش بدرفتاری کردم و سرش داد زدم الانم دار ...

براش یه پیام قشنگ بنویس با چندتا ایموجی و استیکر قشنگ. هرموقع بیدار شد ببینه و خوشحال بشه😍

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
علیک

میدونی ب خواهرم حس خوبی ندارم نمیدونم چیکارکنم
خیلی افکاری که توسرمه مسخره و کثیفه ولی حقیقته بنظرم
خواهرم دوتاپسر بزرگ داره اونا دیگه ۱۵ و۱۶ ساله ان سرکارمیرن جای باباشون جدیدا کنارشم درس ومدرسه دارن  خواهرم دیگ تنهاشده مدام زنگ بزنه پیام بده  تازه یادش اومده خواهر داره شوهرمن برعکس کارمنده وظهراخونس  

قبلا که بهش نیازداشتم نبود خبری ازش تف توذات کثیف دنیا

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜