2777
2789

بچه ها لطفا نپرسید چرا طلاق گرفتم چون تاپیک های قبلم هس

فقط بگین کسیو دیدین ک زندگی دومش خوب باشع

من طلاقم تحمیلی بود از طرف شوهرم

هرچی به خدا سپردمش خدا کاریش نکرد

میره برا خودش میگرده من اینجا غصه میخورم😔😔💔💔

به فکر آیندمم چقدم ترس دارم💔💔💔😔😔😔

خدایا همه امیدم به توعه♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بچه هم داشت الان ازدواج خیلی خوبی کرده بچه دار شده چند وقت پیش البته شوهرش هم بچه داشت بچه ها خیلی با هم دوست شدن دوست صمیمی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
به خدا و اینده خوش بین باش بهترین اتفاقها تو زندگیت میفته مطمئن باش😊

عزیزم خیلی نا امیدم

همش میگم چرا من غصه بخورم چرا همش من اذیت شم

چرا مردا عین خیالشون نیس💔😔

دیگ به کی اعتماد کنم

کلی هم مشکل دارم خودم

حالا هم شدم کسی ک طلاق گرفته😔😔😔

عزیزم خیلی نا امیدم همش میگم چرا من غصه بخورم چرا همش من اذیت شم چرا مردا عین خیالشون نیس💔😔 دیگ ...

توکل داشته باش بهترینها سر راهت قرار میگیره

خدا ما رو تنها نمیزاره حتی توسخت ترین لحظه ها هوامون رو داره 

چند سال اینده متوجه میشی این چالشها چقد تو رو پخته تر کرده

آره بچه هم داشت الان ازدواج خیلی خوبی کرده بچه دار شده چند وقت پیش البته شوهرش هم بچه داشت بچه ها خی ...

من بچه ندارم

تو دوران عقد جدا شدم

آره عزیزم من اطرافم هرکیو دیدم ازدواج مجدد داشته همه خوشبخت وپولدار شدن خدارشکر.انشالله ک خدا بتوام ...

عزیزم من پولدار اینا برام مهم نیس

دیگ هیچ امیدی به زندگی ندارم

کم اوردم

حس میکنم دیگ کسی سراغم نمیاد

به هیچکسم نمیتونم اعتماد کنم😔

توکل داشته باش بهترینها سر راهت قرار میگیره خدا ما رو تنها نمیزاره حتی توسخت ترین لحظه ها هوامون رو ...

عزیزم شماهم تجربه طلاق داری؟

عزیزم خیلی نا امیدم همش میگم چرا من غصه بخورم چرا همش من اذیت شم چرا مردا عین خیالشون نیس💔😔 دیگ ...

بچه داری ؟؟

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست
من بچه ندارم تو دوران عقد جدا شدم

خوبه که عقد جدا شد ی.  من بچه دارم.   بعد شش سال جدا شدم

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست