2777
2789
عنوان

خیانته اسمش+اسکرین چت

| مشاهده متن کامل بحث + 2971 بازدید | 137 پست

عکس دیگه از خودت میزاری؟ با افکت زیاد مشخص نیست 

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستي چطور اشنا شدين

از یه سلام خوبیه ساده 

بعد اون گفت میخوام برم تو نظام شانسی افتاد اصفهان و به واقعیت پیوستیم

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا
همش به این فک میکنم چطور تحمل کردی وقتی رفته نامزد کرده  چطور دیوونه نشدی

دیوونه چیه مرگو به چش دیدم اگه نزدیکم نبود قشنگ میمردم

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا
حالا ازدواج كنيد محل زندگيتون كجا باشه

تهران 

تهران 

به سلامتي خوشبخت بشيد

حالا كه ميتونيد حضوري همو ببينيد مشاوره رو حتما بريد

يكي از دوستام با كيسش كه كلي هم عاشق هم هستن

رفتن مشاوره

دكتر گفت دو نقطه مقابل هميد 

تو تست ها باتوجه به نمره ها و نمودارهاشون ميگفت

هنوز ك هنوزه به ازدواج نرسيدن

همديگه رو هم ول نميكنن 

بینیتو کدوم دکتر عمل کردی

عملی نیس اخه☹

ولی حتما عملش میکنم 

همین آقایی نمیزاره میگه دوست ندارم عملی شی همینجوری اعتماد به نفس داشته باش

به سلامتي خوشبخت بشيد حالا كه ميتونيد حضوري همو ببينيد مشاوره رو حتما بريد يكي از دوستام با كيسش ك ...

مرسی