2777
2789
عنوان

خیانته اسمش+اسکرین چت

| مشاهده متن کامل بحث + 2971 بازدید | 137 پست

جای برادری هم خوشگله هم ادم بدی بنظر نمیاد اتفاقا از ظاهرش معلومه پسر مهربون و مثبتیه 

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂
بله ک میرم

خوش آمدی

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگ دختره میدونسته ولی بازم قبول کرده

عجيبه لابد دختره بي عقل بوده بله رو داده

شايدم پسره گفته بهش كه جدا شديم

در كل صدرصد مشاوره برو بايد دوتاييتون تست هاي روانشناسي بدين

ممكنه دونقطه مقابل باشيد

اسی چقدر بهم میایین

ی کوچولو اون سرتره😃

ولی بنظرم بهش بگو بیاد خاستگاریت ب حرفای مخالفان نی نی سایتم توجه نکن

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
اسی من نظرم برگشت قبول کن

چرا برگشت؟؟

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا
اسی من نظرم برگشت قبول کن

اره کلا پسره معلومه خوبه ظاهرشم خوبه 

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂
اسی چقدر بهم میایین ی کوچولو اون سرتره😃 ولی بنظرم بهش بگو بیاد خاستگاریت ب حرفای مخالفان ...

عزیزم 

مرسی از نظرت😁💋

لبات ژله؟ 

نه عزیزم