ملی ندارم ولی فکر کنم مشکلی نداشته باشه، چون تقریبا با همه کارتها اوکیه، فقط تاریخ انقضای کارت صادراتم تمدید شده بود تو کرونا خودش یه مدت اوکی نبود که بعد درست شد ولی دیگه حذف نکردم اپ خود صادرات رو. رابط کاربریش خیلی ساده و خوبه همراهکارت من میپسندم، مثل مثلا ۷۲۴ شلوغ نیست.
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲 🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀 😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊 اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455
درمان لکنت زبان خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍
درمان لکنت زبان خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍