2777
2789
عنوان

کمک کنین دوستان

26 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها طاعات و عباداتتون قبول دوستان معذرت میخوام این سوال میپرسم ولی مجبورم من چند روزه خارش خیلی خیلی خیلی شدید واژن گرفتم جوری که نمیتونم بشینم یا راه برم از داخل هم خارش گرفتم بنظرتون عفونت شدید دارم باید برم دکتر یا درمان خانگی هم داره؟!

از صدای گذر آب چنان فهمیدم.تند تر از آب روان عمر گران میگذرد.زندگی را نفسیست ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست.

من با ان ان خوب شدم تقریبا اینجوری شده بودم

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داخل سه تشت از آب گرم و یک فنجان سرکه بشین روزی یکبار نمک هم بریز داخلش همون اندازه ک سرکه میریزی&n ...

اونوقت موثر هست شما نتبجه گرفتی

از صدای گذر آب چنان فهمیدم.تند تر از آب روان عمر گران میگذرد.زندگی را نفسیست ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست.
من با ان ان خوب شدم تقریبا اینجوری شده بودم

عه علتش چی بود ؟!