2777
2789

کاشت مژه؟ 

خط چشم و شیدینگ لب؟ 

رنگ مو؟ 

گزینه ی پینشهادی شما؟ 

میخام یدونه تخصصی یاد بگیرم

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....

اپیلاسیون خوبه..من خاهرم ماهی ده تومن داده اقلا

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشت ناخن

لطفا برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کن مهربون💜نام کاربری جیرانه اشتباه تایپی شداینقد نگو گی ران😐آرایشگر هستم سوالی داشتین درخدمتم🌼این روزا هدفم لاغر شدنه به امید اینکه تا سه ماه دیگه 25کیلو کاهش وزن داشته باشم⁦✌️⁩بعد از اون هم خدا یکی از فرشته هاشو بذاره تو بغلم🤰
در آمد کراتین چطوره؟خیلی طول می‌کشه یاد گیری

نمیدونم فعلا دارم تحقیق میکنم

سلام 

روز  قشنگتون بخیر 

همه شاخه های ارایشگری مشتری های مخضوص خودشو داره شما باید مهارت ها تون رو ببرید بالا و صبر داشته باشین و اخلاق خوب این دوتا عامل باعث میشه مشتری های دائمی داشته باشین 

اما پر طرفدار تریناشون ناخون کار و بعد رنگساژ مو هست و بعد کوتاهی مو 

البته اپیلاسیون کار هم حقوق خوبی داره

Highest in the room
سلام  روز  قشنگتون بخیر  همه شاخه های ارایشگری مشتری های مخضوص خودشو داره شما باید ...

ممنون از نظرتون❤️