2777
2789
عنوان

لیزر هموروئید یاهمان بیرون زدگی سرپایی

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 22 پست
ببخشید کدوم دکتر باید مراجعه کنیم

من لیزر کردم و باید بری دکتر جراح عمومی

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا بیرون زدگی ها خوب می شن تو لیزر .اینکه چند جلسه باید بریم .هزینه اش چقدره.ودردم داره ؟

میگن ک فقط با لیزر وعمل خوب میشه راه دیگه ای نداره..واینکه ی جلسس فک کنم ینی اگ قرار ب دو جلسه باشه من نمیرم😕

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
سلام  شما لیزر انجام دادین؟ راحت بود؟ بیرون زدگیا رو کلا برداشتن؟ دوره نفاهتش چقدره؟

سلام فک کنم دیر جوابتون رو دادم

بله انجام دادم..قابل تحمله دردش البته بیحس میکنن با امپول

ازمن رو برداشتن ولی یکیش موند گفتن اگ بردارم مقعد تنگ میشه

اوایل ک سخت بود تا یکی دوماه اذیت رو داشت البته برای من اینجوری بود برای هرکی متفاوته

سلام فک کنم دیر جوابتون رو دادم  بله انجام دادم..قابل تحمله دردش البته بیحس میکنن با امپول از ...

سلام عزیزم خوبی من الان نمی‌دونم تو سایت هستی یا نه ولی سوالم بپرسم حالا ایشالا بعداً که اومدی دیدی به من جواب بده اینکه می‌خواستم بپرسم که دردت بعد از عمل تا چه حدی بود خونریزی داشتی یا نه و اینکه برای دردت می‌تونستی شیاف استفاده بکنی یا نه حتی دستم می‌زدی اذیت می‌شدی و خیلی خیلی ببخشید اینکه دفعت چه جوری بود می‌تونستی دستشویی بری یا اونم خیلی اذیت کننده بود

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...