2777
2789
عنوان

دخترخاله جوونم فوت کرد😭

1360 بازدید | 44 پست

دیشب فوت کرد.چرا مرگ افتاده تو خانواده ما والانم خاله ام.خاله ام دوتا دختر فقط داشت.دختر اولی فوت کرد.تاازدواج کرد خواست بچه داربشه یهوفهمیدن کلیه اش ازکار افتاده چندسال دیالیز میکرد تا بالاخره کلیه پیداشد خریدند.تاپیوند زدن شوهرش یهو ناسازگار شد بچه میخواست.دکتر گفته بود فعلا نباید بچه داربشن.چقدر این دختر زجر کشید ازرفتارای شوهرش یهوچندماه رهاش میکرد دوباره برمیگشت.بیچاره زندگی نداشت.ازبس گریه میکرد چشماش بیناییش خیلی کم شد دیگه نمیتونست خوب ببینه.قبل عید بدنش ورم کرده بود گفتن پلاکت خونش پایینه بیمارستان بستری شد معلوم نیست چیکار کردن یهو قندش رفت بالا.دهانش پرزخم شد.کم کم بیحال شد.هوشیاری ازدست داد.دوهفته آی سی یو بود.خاله ام گفت دیروز پیشش بودم ناله میکرد یکم اشک ازچشماش اومده.گفتم خداراشکر داره هوشیارمیشه.ولی دیشب تموم کرد.😭

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا رحمتش کنه ولی خدا خیلی بی انصافی میکنه یکی مث من هرشب داره ارزپی مرگ میکنه و نمیره یکی مث امثال دختر خاله شما😔منی که تنهام چرا باید باشم کاش ادمای مهم و باارزش زنده میموندن

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
خدا رحمتش کنه ولی خدا خیلی بی انصافی میکنه یکی مث من هرشب داره ارزپی مرگ میکنه و نمیره یکی مث امثال ...

خداکه خیلی بی انصافه.ولی شمام این حرفو نزن عزیزم.

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

خدا بیامرزتش ، روحش قرین رحمت الهی🖤

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗