2777
2789
عنوان

بی اشتهایی پسرم بعد ۲ ماه

126 بازدید | 27 پست

سلام دوستان پسرم ۶ ماهش داره تموم میشه دوماهه هیچ چی نمیخوره بعد دوماه ۱۵۰ گرم رفته بالا .ماه پیش بردمش پیش دکترش بهش شربت زینک و ویتامین ب۹ داد.ازمایش دادم عفونت ادراریش در حد few  بود دارم دیوونه میشم .شیرش بیومیل ar هس که از ۲۰ روزگی میخوره توروخدا کسی اگ اینجور بوده کمک کنه فردا نوبت داره برای دکتر ولی دارم میمیرم دیگ💔💔💔

منم بچم همینجور شد یکی اینکه بخاطر واکسن لعنتیه یکی هم بخاطر دندونشه ‌ 

من بچم اینقد تپل بود ک نگو الان یذره صورت براش مونده هرچی هم ویتامین و قطره اهن میدم اصلا اشتها نمیاد 😭

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچم همینجور شد یکی اینکه بخاطر واکسن لعنتیه یکی هم بخاطر دندونشه ‌  من بچم اینقد تپل بود ک ...

بچه شما چندماهشه؟دقیقا من پسرمو اون ماه که بردم گفت بخاطر واکسنه زینک و ویتامین داد گفت بعد  ۲۰ روز خوب میشه ولی بدتر شد 💔💔

بچه شما چندماهشه؟دقیقا من پسرمو اون ماه که بردم گفت بخاطر واکسنه زینک و ویتامین داد گفت بعد  ۲۰ ...

من الان ۸ ماهشه ولی دقیقا توی ۶ ماهگی اینجور شد و دیگه مث قبل نشد 😭

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 
پسر من ۴ ماهگیش اینجور شد 😭

همش بخاطر این واکسنا لعنتیا معلوم چه بلایی سر بچه ها میاره از بین میرن بخدا 😭

اره رفلاکس داره دکترش گفت زودتر شروع کن غذاشو در حد ۲.۳ تا چای خوری میخوره

خوبه دیگه.بچه دوسه قاشق حجم معدشه دیگه.همون غذاشو مقوی کن.کره بریز.اب قلم بریز تو همه چی.ویتامین و اهنشم سروقت بده.بعضی بچه ها کلا کم اشتهان

خوبه دیگه.بچه دوسه قاشق حجم معدشه دیگه.همون غذاشو مقوی کن.کره بریز.اب قلم بریز تو همه چی.ویتامین و ا ...

اخه اول اشتهاش خوب بود دوروز پیش اب قلم ریختم تو غذاش همه رو بالا اورد تا صبح ناله زد بچم .اخه  نگرانم میگم ۲ ماه امپرازول خورده نکنه دهانه معدش تنگ شده باشه

اوف من به بچم میگفتن چقدر شیر میخوره شکمش میترکه

بخدامادرشوهرم وخواهرشم میرن میان میگن این چقدرشیرمیخوره نده چقدرتپل شده بچه بیچاره روچشم زدن الان یه هفته است انگاراصلاگشنه اش نمیشه به زورشیرمیدم بهش