2777
2789
عنوان

چرا نمیرید بخوابید؟😢

403 بازدید | 29 پست

از این نعمت بزرگتون به درستی استفاده کنید😢😢😭 امشب فقط تونستم دو ساعت بخوابم😭😭 داداش... هی می‌رفت دستشویی درارو محکم می‌کوبید روانی🤬🤬🤬 لعنت به ۱۴ فروردین 😫

🤭 اگه کتاب و فیلم و سریال تخیلی خوب سراغ دارین بهم معرفی کنین مرسی از شما 😘❤🌺 اگه می‌خوایی منو قانع کنی لطفا بدون اعتقادات مذهبی و توهین قانعم کن😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنتت

من تو سرویس هستم دارم میرم سمت قتلگاه 😂( مدرسه)

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
پسرم بره میرم تا لنگ ظهر میخوابم  دیشب اصلا نخوابیدم  کوچولو سحری  فرستادن همسر س ...

😬😬

🤭 اگه کتاب و فیلم و سریال تخیلی خوب سراغ دارین بهم معرفی کنین مرسی از شما 😘❤🌺 اگه می‌خوایی منو قانع کنی لطفا بدون اعتقادات مذهبی و توهین قانعم کن😗
لعنتت من تو سرویس هستم دارم میرم سمت قتلگاه 😂( مدرسه)

😂😂

لعنتت من تو سرویس هستم دارم میرم سمت قتلگاه 😂( مدرسه)

همیشه آرزوم اینه تو راه مدرسه فضاییا بدزدنم😂😂

منم تونستم نیم ساعت بخوابم الانم باید برم حاضر شم 😢

وای خدا من نخوابم خیلی بد اخلاق میشم خدا به خیر کنه 

من ک مریض بودم نخابیدم🤒

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

کلا با خواب بیگانه ام این روزام که...

شما الان باید نماز شکر بخونی حتی اگه نخوابی   

شبا میخوابم ....الان روز شده -😂😁

الانم برو 😭😭

باردارم ساعت دو نیم بیدار شدم دیدم گشنمه گفتم ول کن بخواب تا سه و نیم خوابم نیرد بعد پاشدم یه بشقاب غذا خوردم سنگین شدم خوابم نبرد حالام فکر و خیالای مختلف نمیذاره بخوابم 

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️