الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهم توجه نمیکنه چطوری بهش توجه کنم من کم حرف م و اون پر حرف دنبال یکی که وراجی کنه
دقیقا مشکل همینه دیگه شاید شما متوجه نباشین ولی از نظر اون احتمالا فکر می کنه دیگه دوسش ندارین با چطور بگم بهش توجهیی ندارین که باهاش حرف نمی زنین به نظرم بشین باهاش حرف بزن بگو بیا مشکلاتمون حل کنیم چون این شکلی هر کدومتون یه نتیجه ای می گیرین از رفتار اون یکی منم همسرم زیاد ادم احساسی نیست مثلا کسی نیس که راست و چپ بره بیاد بگه عاشقتم دوست دارم جتی از دید بقیه هم بی توجهه ولی من خودم میدونم که بلد نیست با یکم صبر کم کم من بهش محبت کردم بعضی چیزهایی که خوشحالم میکنه رو خودم بهش گفتم و کم کم یاد گرفت محبت کردن و توجه کردن چیه
... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
من کم حرفم مخصوصا وقتی ناراحتم لال میشم لال به تمام معنا
خب وقتی نگی بهش از کجا بفهمه ؟ ببین عزیزم مردا واقعا نیم فهمن نه اینکه نخوان بفهمن هااا بعضیاشوون واقعا متوجه نمیشن به نظر من اول باهاش بشین حرف بزن بگو رفتار هات واقعا باعث اذیتم میشه اگه مشکلی داری بیا حلش کنیم بعد مشکلات خودت بگو حرف های اونو بشنو
... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....