2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خودمو از زندگیش حذف میکردم اونم از زندگیم حذف میکردم

وای منم تو شب حالم بهتره تو تاریکی آرامش دارم 

حتی وقتی هوا ابریه حالم خیلی بهتره 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

خب این مریضه و شرمنده یک انسان بیشعور یعنی چی که نمی کنه مگه میشه 

مثال همسر شما میشه اینکه کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش به خواب زده رو هرگز 

حتما با یه مشاور خوب مشورت کنین و اگر مشکل حل نشد به نظرم خودتون عذاب ندین یه بار قراره زندگی کنین و یه بار به دنیا میاین پس قرار نیست عذاب بکشین و تلخ باشه همه چیز 

حتما مشاوره کارتون راه میندازه اگر بنا به ادامه زندگی باشه بهترین راه نشونتون میده و اگر قرار نیست درست بشه باز هم کنارتونه 

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

خب این مریضه و شرمنده یک انسان بیشعور یعنی چی که نمی کنه مگه میشه  

بنا به سبک تربیتی ای که تو ایران رایج هست خانوما وقتی ضعفی داشته باشن سعی میکنن اصلاحش کنن 

ولی اقایون اگه ضعفی داشته باشن سعی میکنن با محکوم کردن همسرشون این ضعف رو پنهون کنن و این از این تربیت غلط نشات میگیره 

همسر ایشونم بلد نیس محبت کنه چون یاد نگرفته چون ندیده  ولی خب نمیتونه بگه من بلد نیستم میخاد ضعف خودشو با جمله ی بلدم و نمیکنم پنهون کنه میخاد این حسو به خانومش القا کنه که تو مشکل داری نه من 

اون غرور پوشالی ای که ساخته رو نمیتونه بشکنه 

وگرنه پشت این دیوار یه پسر بچه ی مهربون نشسته که هم میخاد عاشق باشه هم میخاد همسرش عاشقش باشه

اره بابا همچین ادمایی خیلی راحت تغییر میکنن  اولا که برو پیش مشاور  ولی اگه شرایط پیش مش ...

چقدر نظر مفیدی ارائه دادین 😍

بنا به سبک تربیتی ای که تو ایران رایج هست خانوما وقتی ضعفی داشته باشن سعی میکنن اصلاحش کنن  ول ...

ولی بزارین یه چیزی بگم توس فامیل ما یه زن و شوهری هستن که الان تقریبا بیست ساله تو یه زندگی هستن ولی شوهرش خیلی انسان بیشعوریه به همسرش خیانت میکنه من یه بار نامه هاشون که سال ها قبل برای هم نوشته بودم رو می خوندم انگار که لیلی و مجنون بودن اونقدر مرده توی محبت و مخ زدن مهارت داره ولی اصلا به همسرش محبت نمی کنه نه رفتاری نه کلامی هیچی الانم بهش خیانت میکنه و برگشته میگه همینه که هست برای بقیه بلدم برای تو نیمخوام دیگه از چشمم افتادی و فلان میخوام بگم بعضیا هم بلدن و واقعا نمیخوان نشون بدن ولی بعضا به قول شما محیط خانواده جوری بوده که واقعا بچه هیچی جز مردسالاری ندیده و بلد هم نیست ولی خدایی نظراتتون رو خیلی دوست دارم کاملا نشون دهنده پختگی ذهن شما هستن 

بنا به سبک تربیتی ای که تو ایران رایج هست خانوما وقتی ضعفی داشته باشن سعی میکنن اصلاحش کنن  ول ...

همیشه دنباله مقصر جلوه دادن کنه.پس این رفتارش که میگه همه بهم توجه میکنن بهم نگاه میکنم.دختر کشه.از این قبیل حرفا از چی نشات میگیره؟

ولی بزارین یه چیزی بگم توس فامیل ما یه زن و شوهری هستن که الان تقریبا بیست ساله تو یه زندگی هستن ولی ...

خب ما دوتا مسئله داریم 

۱:محبت کردنو بلده       ۲:نقش بازی کردنو بلده

الان بزارین واستون یه مثال بزنم 

برا مثال فرض کنید من الان میدونم که یه اقای پولداری هست که اگه ببینه یه دختر به حرفش گوش میکنه میاد خاستگاریش .

خب من چون اینو میدونم و میخام این اقارو به دست بیارم قطعا به حرفش گوش میدم و یه مدت نقش دخترای حرف گوش کن رو بازی میکنم و این اقارو مال خودم میکنم 

با همین روش میتونم ۱۰۰ مرد دیگه رو هم به دست بیارم ولی خب فقط تا جایی برنامه دارم که اون مردا بیوفتن دنبالم. برا بعدش برنامه ای ندارم چون من ذاتا ادم سرکشی هستم بلد نیستم حرف گوش کن باشم 

صرفا بلدم یه مدت نقش بازی کنم که اونم نهایتا تا ۴ ۵ سال میتونم انجامش بدم بعدش کم کم دیگه خودمو بروز میدم و رابطه رو خراب میکنم.

این اقا که گفتید هم از این مثال پیروی میکنه بلد نیست محبت کنه فقط بلده نقش با محبتارو بازی کنه و صرفا تا جایی برنامه داره که اون دخترارو امتحان کنه 

واسه بعد امتحان برنامه ای نداره چون ذاتا محبت کردن بلد نیس که بخاد رابطه رو نگه داره

وای منم تو شب حالم بهتره تو تاریکی آرامش دارم  حتی وقتی هوا ابریه حالم خیلی بهتره

🤗💜

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.