2777
2789
عنوان

لطفا راهنماییم کنید

54 بازدید | 14 پست

سلام 

خواهرشوهرم هشت ماهه اومده میخواد طلاق بگیره ،شوهر من خیلی خیلی پیگیر کاراشه و بهش میرسه ،اصلا خوشم نمیاد ،مشکلات اون شده مشکلات ما ،انقدری ک شوهرم بفکر اوناست بفکر ما نیست ،چکار کنم بنظرتون ؟با خواهرشوهرم حرف بزنم ک ماراشو خودش انجام بده یا با شوهرم دعوا راه بندازم 

به نظرم دخالت نکن الان خب خواهرشه دخالت کنی و اینا فقط از چشم شوهرت میفتی  و میشی آدم بده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرم و دخترش پررو هم هستن ،برخلاف من ک اصلا جیکم در نمیاد ،همش بهم گفتن گناه داره کاریت نباشه ...

به خواهر شوهرت غیر مستقیم بگو

شوهرت مقصر نیست میخواد ثواب کنه و خواهرشه

ولی به خواهره بگو

به نظرم دخالت نکن الان خب خواهرشه دخالت کنی و اینا فقط از چشم شوهرت میفتی  و میشی آدم بده

اخه شوهرم اصلا مغازه ش بند نمیشه ،همش دنبال کارای اینا ،ما هم کلی قسط اینا داریم ،همش هرچی میخوام نداره ،منم میگم بمون مغازت پول دربیار 

اخه شوهرم اصلا مغازه ش بند نمیشه ،همش دنبال کارای اینا ،ما هم کلی قسط اینا داریم ،همش هرچی میخوام ند ...

این مگه چند وقته یه مدت بگذره تموم میشه تو الان هر چی هم بگی که شوهرت درست نمیشه فقط تو از چشمش میفتی و احتمالا مخفیانه به کاراش ادامه میده و نمیذاره تو بفهمی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
هبچکدوم، یه خواهری نیاز به کمک برادرش داره، عوض اینکه فکر کنی جداشون کنی، سنگ صبورشون باش...

حرف شما درست ولی اصلا ازش خوشم نمیاد ،شوهرم اصلا به ما اهمیت نمیذه وقتی اونا اینجان ،صبح ظهر شب با اوناس

الان هشت ماهه دارم تحمل می کنم ،چید دیگه حرفی نزنم ؟؟

به یه بزرگ تر بگو بهش بگه مادرش یا کسی خودت به نظرم نگو باز خودت میدونی تو اخلاق شوهرتو بهتر میشناسی 

حرف شما درست ولی اصلا ازش خوشم نمیاد ،شوهرم اصلا به ما اهمیت نمیذه وقتی اونا اینجان ،صبح ظهر شب با ا ...

با شوهرت صحبت کن گلم، الان شوهرت ناراحته از موضوع جدایی خواهرش، حرفهای شما ممکنه عصبیش کنه، در نتیجه کاری از پیش نمی‌بری هیچ، بدتر هم میشه ا‌ضاعتون!

باهاش یه موقع که آروم بود سر صحبت رو باز کن، بگو که درک میکنی از اینکه خواهرش مشکل داره ، بگو مشکل او ، باعث ناراحتی من هم هست ولی من هم به توجه و محبتت نیاز دارم، انتظار دارم همون‌طور که دارید به او کمک میکنید از خونواده خودت غافل نشید، بهش بگو اگه کاری هست که از دست شما برمیاد حتما بهت بگه ( ممکنه چیزی بهت نگه ولی اینطوری بهش ثابت میشه که شما از روی حرفای خاله زنکی و حساسیت های بی مورد باهاش حرف نمی‌زنید و خواسته جدی تری داری) 

شما صلاح می دونی یه مدت هم صبر کنم ؟

اخه من جای شما نیستم و شرایطتون رو نمیدونم ولی خب صبر کنی بهتره به نظرم یا اگرم گفتی جوری بگو که شوهرت فکر نکنه بتو بد هستی با دلسوزی بگو میدونی اول یکم همدردی و اینا یواش یواش بگو اینجوری

با شوهرت صحبت کن گلم، الان شوهرت ناراحته از موضوع جدایی خواهرش، حرفهای شما ممکنه عصبیش کنه، در نتیجه ...

افرین دقیقا همین که ایشون گفت عالیه به نظرم