2777
2789
عنوان

ورزش هوازی

250 بازدید | 9 پست

بچه ها من یه مدت یعنی حدود ۴ یا ۴ ماه ورزش هوازی میکردم ،بعد کمر درد شدید گرفتم 

قبلش نرمش نمیکردم یعنی به نظرتون به خاطر نرمش نکردن بود؟میترسم دوباره شروع کنم باز کمردرد بگیرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش هوازی که به تنهایی کافی نیست معلوم که بهت اسیب می زنه وحتما حتما باید قبل ورزش گرم کنی وبعد ورز ...

واقعا؟آخه نمیدونم با خودم چه فکری کردم فکر میکردم فقط بدنسازی نرمش میخواد فقط 😐

واقعا؟آخه نمیدونم با خودم چه فکری کردم فکر میکردم فقط بدنسازی نرمش میخواد فقط 😐

عزیزم اشکال نداره بزن توی اینسا یک عالمه کلیپ گرم کردن وسرد کردن داره بعد سعی کن یک ورزش کافی انجام بدی با هوازی فقط عضله می سوزونی

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
باشه عزیزم خیلی ممنون. گیج بودم کامل 

امیدوارم موفق باشی

من با این مربی توی خونه فقط با دوتا بطری اب تونستم ۱۱ کیلو کم کنم ورزش انلاین گرفتم ازشون ولی بازم اگه نخوای هزینه کنی کلی ورزش های رایگان اصولی توی پیچش داره حتما یک نگاه بکن

pariworkout

امیدوارم موفق باشی من با این مربی توی خونه فقط با دوتا بطری اب تونستم ۱۱ کیلو کم کنم ورزش انلاین ...

وای خیلی ممنون حتما نکاه میکنم 

منم تقریبا باید ۱۱ کیلو کم کنم قدم بلنده معلوم نیست ولی تو انتخاب لباس خیلی اذیت میشم.

از یه طرف هم اگه وزن کم کنم باربی میشم ولی نمیتونم تنبلی میکنم😅

وای خیلی ممنون حتما نکاه میکنم  منم تقریبا باید ۱۱ کیلو کم کنم قدم بلنده معلوم نیست ولی تو انت ...

حتما حرکت کن حیف ادم بد اندام باشه