2777
2789

پا نمیشم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من هیچی نذاشتم😥

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قیمه دارم تازه برنجمو دم گذاشتم

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍

تو خونمون همه ب دلایل موجهی روزه نمیگیرن. بنابراین سحری درست نمیکنن و اصلا مراسم برگذار نمیشه. منم میخوام پاشم خیلی غرغرمیکنن

وقتیم بی سحری میگیرم از 8 صب گرسنگی میزنه ب چشمام و اعصابم. بنظرتون چ کنم......... دوس دارم بگیرم.... حتی ساندویچ هم میذارم زیر پتوم تا قبل اذون بخورم ولی بازم اذیتم میکنن درون حد هم

زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕