2777
2789

اصلا اعتماد بنفس رفتن به دانشگاهو ندارم چون تاحالا کامیپوتر نداشتم و تاحالا با کامپیوترکار نکردم  میترسم تو دانشگاه ابروم بره

شادی روح شهید مجید قربانخانی صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارزار «درخواست توقف حضوری شدن غیرکارشناسانه مدارس» با موفقیت منتشر شد:

https://www.karzar.net/34507

با به اشتراکگذاری این لینک و ارسال آن برای دیگران، نسبت به جمعآوری امضا اقدام کنید.

#منفعل_نباشیم

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
وای منم انجوریم از ۲۰ امتحاندارم تا ۳۱ هیچی بلد نیستم هیچی ها اصلا نمیدونم چیکار کنم ناامیدم اصلا هم ...

اره دوسال  بخاطر کرونا مجازی بود الان حضوری شده  

شادی روح شهید مجید قربانخانی صلوات
اخه تاحالا تو عمرم حتی یبارم کامپیوتر خاموش روشن نکردم 

انقدر راحت یاد میگیری که بعدا خنده‌ت میگیره چرا میترسیدی.یه بار آنلاین تو گوگل سرچ کن و فیلم اموزش روشن و خاموش کردن رو بزن. هیچی نداره. چیزهای دیگه رو هم سرچ کن، ببین فیلمشونو. ترست میریزه. بچه‌ی کجایی گلم؟

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟