2777
2789
عنوان

چرا بعضی کاربران اینجورین؟!

233 بازدید | 20 پست

اصلا شخص خاصی منظورم نیست،ولی تو خیلی تاپیکا میری دعوا،توهین فحش و...،خب حالا یه نظری داده خیلی برات سخته که رد شی ازش حتما باید ریپلای کنی نظرتو فرو کنی تو حلقش؟!!!چرا اینجورین واقعا!!!

تو زندگی هم همین اخلاق رو دارن؟!!!خدا به داد اطرافیانشون برسه حس میکنم حرف فقط باید حرف خودشون باشه😐😐

حال روحی این کاربر مساعد نمی‌باشد..

من الان همین تایپیکو زدم.حتما باید بگن افلاطونن.امروز برام پیش اومد بزور عقایدشونو میکنن توحلقت عه

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان همین تایپیکو زدم.حتما باید بگن افلاطونن.امروز برام پیش اومد بزور عقایدشونو میکنن توحلقت عه

دوس دارم یکی بزنم تو دهن اونایی که اولین ریپلای مخالفت رو میزنن و باعث شروع شدن بحث میشن 

بحث و تبادل طبیعیه اینکه همه شبیه هم نیستن هم طبیعیه ولی مشکل از اونجا شروع میشه که هیچکس نمیخواد قبول کنه قرار نیست همه مثل هم باشن همین و فقط میخوان طرف مقابل قانع کنن که الا و بلا حرف من درسته 💕

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
دوس دارم یکی بزنم تو دهن اونایی که اولین ریپلای مخالفت رو میزنن و باعث شروع شدن بحث میشن  

اره بخدا.من هیچوقت ب خودم اجازه نمیدم.نظر کسیو ریپ بزنم.هرکس حق نظر داره.فقط آفریده شدن واسه دخالت.من میگم نظرمو ب استاتر دادمشروع میکنه رومنبر بموعظه.میگم ریپم نزن بدتر بحث میکنه کاش اینجا گزینه ای بنام بلاکم بود

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

ای کاش سایت گزینه دیسلایک داشت 

یه وقتایی هست بعضی کامنت ها و تحمیل عقاید ها اونقدر غیرقابل تحمله که نمی تونی سکوت کنی چون بی تفاوتی یا رضایت تفسیر میشه، دهن به دهن هم نمی خوای بشی، چون پیشاپیش می دونی طرف شعور حرف زدن نداره، با دیسلایک مخالفتت رو نشون می دی، خیلی مسالمت آمیز

به نظرم واقعا لازمه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
بحث و تبادل طبیعیه اینکه همه شبیه هم نیستن هم طبیعیه ولی مشکل از اونجا شروع میشه که هیچکس نمیخواد قب ...

دقیقام منظورم همینه..اگه یه لحظه فکر کنن اون یه آدم دیگست شاید اعتقادش شاید تفکرش با من فرق میکنه مطمئنا ریپلای نمیکنن..البته اگه عقل داشته باشن😤😤

دقیقام منظورم همینه..اگه یه لحظه فکر کنن اون یه آدم دیگست شاید اعتقادش شاید تفکرش با من فرق میکنه مط ...

میفهمم 👌🏻

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
نه عزیزم از قدیم گفتن اونی که دوستت داره می گریونتت، اونی که دوستت نداره میخنده بهت

اره خوشگلم دردنیای واقعی.ن مجازی وقتی ازمن شناختی نداره.کاش هممون یاد بگیریم باعقاید ونظرهم کنار بیایم شاید دنیای قشنگتری درست کنیم.بلانسبت عقدهاشونو روسرت پیاده میکنن تامیگی خوشحالی همه مخالفتن تامیگی غمیگینن.ازمادرم دلسوز ترن.توچ زمانی داریم زندگی میکنیم