2777
2789
عنوان

تورو خدا بچه ها ب دادم برسین😣

202 بازدید | 14 پست

۶ روزه پریود نشدم نوک سینه هام درد داره مدام میرم دستشویی سمت چپ دلم تا کمرم و کشاله رانم درد قادگی دارم ولی خفیف تر تا استراحت میکنم خوب میشه وقتی راه میرم یا کار میکنم درد میگیره بی بی چک انداختم منفی هست . به نظرتون بار دارم

فردا برم آزمایش بتا بدم معلوم میشه ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید اینو میپرسم دوست دختر منم هر وقت به این مشکل میخوره اصن باهام حرف نمیزنه فاصله میگیره یه مدت میخواستم بدونم واقعا تو روحیه آدم تاثیری میزاره که مثلا بخواید با کسی دعوا بگیرید و توهینی پیش بیاد؟

اگه با نظراتم مخالفی یا با بودنم تو این سایت جمع کن از ایران برو :)    تو نی نی سایت تونستم خیلی چیزا یاد بگیرم که تو روابط آیندم با آدمها میتونه بهم کمک بزرگی کنه طوری که جنس مخالف رو بتونم بهتر درک کنم

آز بده بتا مشخص میکنه بیبی معمولا بعد ده روز از گذشت موعد نشون میده

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
ببخشید اینو میپرسم دوست دختر منم هر وقت به این مشکل میخوره اصن باهام حرف نمیزنه فاصله میگیره یه مدت ...

خخواهش میکنم . بله رو اعصاب خیلی تاثیر داره دخترا تو این مدت به درک کردن احتیاج دارن

ببخشید اینو میپرسم دوست دختر منم هر وقت به این مشکل میخوره اصن باهام حرف نمیزنه فاصله میگیره یه مدت ...

ارع،ببین خودش چجوری راحتترع

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

این دوران خانما بله خلقشون عوض میشه زود عصبی میشن شاید حساس بشن گیر بدن تغییرات بدنشونه باید درک کنید 

هم روحی هم جمسمی درد اذیتشون میکنه

دختری از دیار حسرت ...؛)         

الان ۶ روز گذشته منفیه یعنی نمیشه بهش اعتماد کرد؟

ن عزیزم

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...