2789
عنوان

❤️ماه رمضون ❤️

116 بازدید | 15 پست

سلام دوستای قشنگ و مهربونم 

ماه رمضون داره شروع میشه 

من یک دختر جوان هستم 

می‌خوام حاجت روا بشم آرزویی تو دلم دارم امسال از خدا می‌خوامش میشه بهم بگین تو ماه رمضون چه حاجت هوایی داشتین چکارایی کردید چه ختمی برداشتین قبلا تو ماه رمضون جواب گرفتید ممنون میشم تجربه های قشنگتون بهم بگین دعا گوی همه ی شما مهربونا هستم ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها من افسردگی شدید دارم برام دعا کنید خواهش میکنم حالم بده.روحم دیگه نمیکشه.پسرمم اخیرا مبتلا شده.زندگیم رو هواس دعام کنید

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

من حاجت خیلی دارم مشکلاتم زیاده

اما ختم قرآن و چله ی دعای فرج و چله ی سه تا از سوره های قرآن

صلواتم خیلی میگم

من بهر که خوانم غزل حافظ و سعدی ، در شهر غریبی که در آن فهم سخن نیست ... ♡{همیشه عشق باشد ، همیشه برکت}♡ ... °•°•°○درویشِ بی ریش○°•°•° ... [بد سرپرست تنهاتر از بی سرپرستِ] ... |بعضی وقتا انقدر دردا زیاد و سنگینن که یه جفت گوش شنوا برای شنیدنشون کافی نیست و آرومت نمیکنه| ...
بچه ها من افسردگی شدید دارم برام دعا کنید خواهش میکنم حالم بده.روحم دیگه نمیکشه.پسرمم اخیرا مبتلا شد ...

حتما گلم برات دعا میکنم ناامید نباش مطعمن باش معجزه قشنگ خدا رو می ببینی تو زندگیت و زندگیت فوق العاده میشه ❤️

حتما گلم برات دعا میکنم ناامید نباش مطعمن باش معجزه قشنگ خدا رو می ببینی تو زندگیت و زندگیت فوق العا ...

ممنونم از دعای خوبت و دل پاکت دختر قشنگم

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..