2777
2789
عنوان

خودکشی

932 بازدید | 42 پست

دوستان کسی تجربه ای از خودکشی داره ، وضعیت افرادی که خودکشی می کنند بعد از مرگ چی میشه

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من افسردگی شدید دارم ، گاهی حرکات دست خودم نیست و به نابودی خودم فکر می کنم می خوام بدونم بعد از مرگ چی میشه 

بعد از مرگ رو ما نمیدونیم، چون هیچ کس تا حالا نرفته  و برگرده بگه چطور بود، 

ولی اطرافیانش ک خیلی بدی بهشون وارد میشه، تازه بعضی از خدا بی خبر ها هم کلی داستان پشتش میگن، یه عده لعنتش میکنن، هیچ کس نمیاد بگه چرا؟ چی شد؟ مشکلش چی بود که دیگه دووم نیاورد و خودش رو خلاص کرد؟ 

خلاصه همه چی به ضررش میشه، باید بمونه و بجنگه

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever
یک سر جهنم کسی که از رحمت خدامایوس باشه کافره

من مثلا از رحمت خدا مایوس نیستم ولی روانپریشی و افسردگی دارم اگر ناخواسته اینکار و انجام بدم چی میشه

حال روحیم خیلی بده ، دعا کنین اگه قرار نیست بهتر بشم خدا ازم راضی بشه ...

دیگه هیچی تو این دنیا حالم و خوب نمی کنه ...

از کارمم استعفا دادم و اومدم بیرون

همونه آدم افسرده هم نا امیده

دیگه هیچ کدوم از حرکاتم دست خودم نیست حس مرگ دارم سال تحویلم از خدا خواستم امسال سال آخرم باشه